Därför bör du välja en professionell kaffemaskin

Av Beans in Cup

Professionell kaffemaskin

Är det dags att införskaffa en ny kaffemaskin till arbetsplatsen? Då har du säkerligen funderat på om det är värt att satsa på en professionell maskin eller om du ska välja en enklare bryggare från något av de större varuhusen. Låt oss berätta mer om varför du bör göra det förstnämnda!

Goda anledningar att välja en professionell kaffemaskin

Som nämnts inledningsvis finns det många goda anledningar att satsa på en proffsig kaffemaskin. Nedanför har vi samlat några av de allra främsta:

1. Du får fler valmöjligheter

På en arbetsplats finns det vanligtvis många olika viljor och smakpreferenser. Vissa önskar ett starkt svart kaffe medan andra föredrar att avnjuta en cappucino. En del kanske till och med vill ha varm choklad eller te.

Med en vanlig kaffebryggare är det omöjligt att tillfredsställa alla viljor som finns inom företaget. Genom att välja en professionell maskin kan du däremot få både vanligt bryggkaffe samt cappucino, café latte, macchiato, espresso, varm choklad och kokande tevatten ur en och samma maskin.

2. Du får ett godare kaffe

Förutom att valmöjligheterna är fler, är även slutprodukten i professionella maskiner bättre. Du får helt enkelt ett kaffe som smakar bättre! Detta eftersom maskinen maler kaffet just innan bryggning, klarar av att hålla rätt temperatur och allt annat som krävs för att tillreda den perfekta koppen kaffe.

3. Du sparar tid och minskar svinn

Att tillreda kaffe i en vanlig bryggare tar tid. Det är filter som ska bytas ut, kaffe som ska måttas och vatten som ska fyllas, för att bara nämna några av stegen som ska göras i samband med bryggningen. Med en maskin räcker det med en enda knapptryckning!

På så sätt sparar du och dina kollegor väldigt mycket tid i det långa loppet. Tid som istället kan läggas på att fokusera på kärnverksamheten. Dessutom minskar svinnet då en professionell maskin bara brygger just den kopp som önskas.

4. Du får en driftsäker lösning

Många billigare kaffebryggare har en förhållandevis kort livslängd. Till detta hör att dem tenderar att strula. Kanske klarar den inte av att hålla rätt temperatur?

Genom att välja en professionell kaffebryggare kan du vara säker på att du får en driftsäker lösning som håller en lång tid framöver. Hos oss på Beans in Cup ingår dessutom kontinuerlig service, vilket innebär att vi ser efter din maskin och säkerställer att den fungerar utan anmärkningar.

5. Du får en optimal helhetslösning

Sammantaget medför en proffsig maskin att du får en optimal lösning baserat på just dina förutsättningar och behov. Fler valmöjligheter, godare drycker och säkrare drift!

Få ett godare kaffe med Beans in Cup

På Beans In Cup brinner vi för att optimera kaffet på arbetsplatser i hela Sverige. Detta gör vi genom att tillhandahålla kompletta kaffelösningar som passar just dig, dina medarbetare och er arbetsplats.

Förutom ett brett sortiment av kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare så erbjuder vi också ett stort utbud av kaffe. Det är ni själva som väljer vilket kaffe som ska serveras i er maskin.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta en kaffelösning som passar just dig och dina behov.

Checklista-val-av-kaffelev-Beansincup