Beans in Cup är officiell partner till Sweden Rock Festival

Beans in Cup är mycket stolta över att vara officiell partner till Sweden Rock under årets festival. Sweden Rock Festival är en av de mest berömda rock- och metalfestivalerna i världen med besökare från över 60 olika länder varje år. I år pågår festivalen mellan 8-11 juni i Sölvesborg.

 

Mat och dryck, inte minst kaffe, är en viktig del av festivalen. I samarbetet hanterar Beans in Cup all kaffeservering till personal på området samt försäljning av kaffe till besökare genom en egen kaffebar i ett VIP-område.

 

- Vi är mycket glad över att vi kunna förse festivalens personal och deltagare med riktigt gott kaffe samtidigt som vi får ta del av gemytliga stämningen som präglar Sweden Rock. Vi ser speciellt framemot årets festival efter en tids uppehåll på grund av pandemin, Säger Adam Danielsson från Beans in Cups kontor i Sölvesborg.  

 

Beans in Cups kaffebar och VIP-område kommer vara öppet under hela festivalen. Personal från Beans in Cup kommer finnas på plats under hela perioden.

 

- Vi serverar det godaste kaffet och anordnar tävlingar, dessutom har vi vår smakexpert på plats. Det kommer hända mycket kul i vår hörna. Planerar du att besöka festivalen är du varmt välkommen till oss, avslutar Adam Danielsson.