iStock-1334164272

Hållbarhetslöftet

Godaste hållbarhetsinsatsen på jobbet

Vi tycker det är självklart att godaste kaffet på jobbet ska vara producerat på ett hållbart sätt. Lika självklart som att vi jobbar för att minska vår klimatpåverkan, erbjuder Svanenmärkt kaffetjänst och återbrukade maskiner.

Eco3_Miljö_1-1

Lär känna våra återbrukade maskiner

Med en återvunnen R3-maskin får du inte bara det godaste kaffet på jobbet – du gör även en god insats för miljön.

  • Samma höga kvalitet som en ny maskin
  • Minskar klimatpåverkan samtidigt som den levererar det godaste kaffet till din arbetsplats
  • Ett stort steg mot cirkulär ekonomi
  • Återställs med mjukvaruuppdatering och renoveringsprotokoll
Spana in våra R3-maskiner

En god kopp -för både dig och miljön!

_DSC0595

Vi erbjuder en svanenmärkt kaffetjänst

För oss är det viktigt med en miljömärkning som gör det enkelt för dig att göra ett medvetet val när du väljer fikalösning. Vi valde Svanen för att det är en av världens tuffaste miljömärkningar och vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda en Svanenmärkt kaffetjänst.

Svana din kaffetjänst
BIC__DSF4676__klar_

Ett hållbart sortiment är det godaste sortimentet

För att det godaste kaffet på jobbet ska vara lika gott för dig som för miljön har vi ett brett sortiment av miljö- och rättvisemärkta kaffe- och fikaprodukter. När vi samarbetar med leverantörer som använder sig av hållbara metoder, tekniker och processer kan vi hjälpa till att värna om den biologiska mångfalden och människorna. Samtidigt som det blir enkelt för dig att göra de godaste valen.

Våra certifieringar
Hållbarhetsstrategi_1080x1080

Vår hållbarhetsstrategi

Vi tar ansvar för en hållbar utveckling i vår verksamhet och fokuserar på att förbättra livsvillkoren inom våra värdekedjor. Vi arbetar för en positiv utveckling för människor, klimat och natur.


.

Beans in Cups hållbarhetsstrategi
instagram hr

Hållbarhetsredovisning 2023

I hållbarhetsredovisning kan du läsa om hur vår verksamhet påverkar omvärlden, bland annat inom områden som miljö, sociala och personalrelaterade frågor och mänskliga rättigheter. Vi berättar också om de aktiviteter som vi arbetar med för att påverka vårt fotavtryck och nå ett bättre resultat.

 

Ladda ner hållbarhetsredovisning