BIC_sthlm_DSF1666__klar_matt-1

Mat på jobbet

En drickyoghurt och knäcke-sandwich till frukost, välj sen mellan en fräsch sallad och en kryddig pastarätt till lunch, och varför inte en smoothie när du är lite småsugen på eftermiddagen? Vi finns med dig hela dagen och ser till att du alltid har dina favoritmåltider på jobbet. 

Vill du ha en matlösning på din arbetsplats? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

iStock-1404982952

Fresh bites

Dina godaste måltider finns på jobbet

Med vårt koncept Fresh Bites på arbetsplatsen får du och dina kollegor möjlighet att själva bestämma utformningen och kombinationen av matkylar. Fresh Bites är unikt och vi skräddarsyr både sortimentet och ett flexibelt avtal för att möta din arbetsplats behov.

Så funkar mat på jobbet

01.

Sugen på en smidig matlösning?

Är du och din arbetsplats sugna på supergoda måltider för hela arbetsdagen? Då har du hamnat rätt! Kontakta oss via formuläret och berätta vad du gillar – vi fixar en lösning som passar just din arbetsplats. 
02.

Välj maten som sätter guldkant på arbetsdagen

 Ni väljer själva vad ni vill fylla matkylen med. Välj mellan allt från fräscha sallader till goda pastarätter, och varför inte lite nötter och yoghurt till mellanmål?
03.

Fullmatad kyl installeras

Vi ser till att en fullmatad Fresh Bites-kyl kommer på plats. Det är alltid enkelt och smidigt för medarbetare på arbetsplatsen att handla, hos oss kan du välja mellan flera olika betalningsalternativ.
04.

Beställ vad du vill ha – när du vill ha det

Det är enkelt att göra beställningar via vår webbshop. Ni behöver aldrig vara oroliga för tomma kylar – vi håller koll på era leveranser och ser till att  er Fresh Bites-lösning är i topptrim.
iStock-1253235622

Mat på jobbet

Välj mat på jobbet

  • Vi fyller era kylar och frysar med ett brett sortiment av både välkända och lokala varumärken.
  • I våra Fresh Bites-kylar hittar du allt från kompletta måltider och mellanmål till drycker och snacks.
  • Idag erbjuder vi ca 1 200 välsmakande alternativ - samtidigt som vi alltid är pigga på att utforska nya leverantörer och alternativ som du som kund tipsar oss om. 
  • Genom vårt förvärv av HGM Dryckservice AB har vi 10 års erfarenhet av matlösningar på arbetsplatser. Våra medarbetare är experter på installation och underhåll av matkylar och vi finns alltid nära till hands vid frågor. 
  • För oss är det viktigt att samarbeta med leverantörer som erbjuder ekologiska och rättvisemärkta produkter.
  • Måltidspauserna fyller en viktig social funktion på arbetsplatsen, därför tycker vi att det är superviktigt att alla har god mat tillgängligt för både en snabb och en lång lunch. 
  • Att enkelt kunna fylla på med både lunch och mellanmål minskar stress för medarbetare på arbetsplatsen. När man snabbt kan lindra hunger och få ny energi ökar välmåendet.