Om oss

Den bästa arbetsdagen – en kopp i taget

Vi vet hur viktigt kaffet är för att få arbetsdagen att gå ihop. Det är lika mycket en stöttepelare som det är en belöning. Beans in Cup föddes genom en stark vilja att erbjuda det godaste kaffet man kan tänka sig på jobbet. Vi vill helt enkelt ge alla arbetsplatser en fantastisk smakupplevelse i koppen.

Tre snabba

26

kontor i landet

Vi är rikstäckande och levererar det godaste kaffet på jobbet till kunder över hela landet. Vi finns alltid nära dig med kontor från Kiruna i norr till Malmö i syd.

Vinnare av Coffee Professionals Cup

Vinnare av Coffee Professionals Cup

Vi är oerhört stolta över att Beans in Cup och vår smakchef är regerande mästare av Coffee Professionals Cup, en tävling där Nordens bästa kaffe på jobbet från kaffeautomat koras.

Helhetslösning för alla arbetsplatser 

Helhetslösning för alla arbetsplatser 

Kaffe i all ära - ibland handlar fika om smarriga kakor och en het kopp te. Vi har ett brett te-sortiment och noga utvalda fikabröd, så att du ska kunna njuta av hela fikaupplevelsen! Är du sugen på kallt vatten, stilla eller kolsyrat, installerar vi en av våra fina vattenmaskiner bredvid kaffemaskinen.

BIC_sthlm_DSF1666__klar_matt

Vår verksamhet

Vi är ett vendingbolag vilket innebär att vi säljer och hyr ut kaffe-och vatten maskiner till arbetsplatser. Hos oss hittar du alla möjliga kaffe- och fikaupplevelser, alltid med godaste smaken. Vi har ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer och strävar alltid efter att ligga i framkant när det kommer till maskintillverkning och kvalitet på kaffe och te.

Alltid med den godaste smaken

_bic-ohmy0023__klar_matt

Ett århundrande av smakupplevelser

Beans in Cup bildades när tre kaffebolag gick samman 2017. Tillsammans sitter vi på nästan hundra års erfarenhet av kaffetjänster och hela verksamheten vilar fortfarande på samma grundvärderingar:

  • Garantera god smak som ger det lilla extra i vardagen
  • Finnas nära våra kunder i hela landet

Idag kan vi stolt säga att vi levererar det godaste kaffet på jobbet. Men varför sluta där? Vårt mål är att leverera Sveriges godaste kaffe och vi fortsätter att utveckla våra kunders smakupplevelse för att säkerställa vårt mål.

1935

Vår kafferesa startar i Borlänge, då diversehandlare Helmer Johansson började att rosta kaffe. Det rostade kaffet får namnet KaffeBönan och blir snabbt väldigt populärt i Dalarna. Kaffet Kaffebönan lever fortfarande kvar och finns idag i Beans in Cups kaffesortiment.

1969

Resan för inCup, som då hade företagsnamnet Jede, börjar. En entreprenör från Mariestad får en idé, varför inte utveckla och sälja en liten enkel kaffeautomat för arbetsplatser? Framgången med den första kaffeautomaten blev omedelbar.

2002

Tre vänner funderar på varför ska det vara så svårt att leverera gott kaffe till kontor? En mer detaljerad undersökning görs vilket mynnar ut i ett smakkoncept – garanterad smak. Med det som bas startar Beans AB år 2002.

2016

2016 förvärvar investment bolaget Pamica Beans och KaffeBönan.

2017

I februari 2017 förvärvar Pamica inCup. I december slås de tre verksamheterna ihop och Beans in Cup bildas.

2020

Vi kvalificerar oss för en Svanenlicens och börjar erbjuda en Svanenmärkt kaffetjänst.

2018 - 2022

Genom ett flertal förvärv mellan 2018-2022 blir Beans in Cup ett rikstäckande bolag med egen personal nära till hands i hela landet. Med 26 kontor från Kiruna till Malmö täcker vår service hela Sverige.

2022

Våra återbrukade R3-kaffemaskiner lanseras och spelar en central roll i omställningsarbetet mot ett bättre resursanvändande och en längre livscykel.
BIC_sthlm_DSF1732__klar_matt-1

Bli en del av Beans in Cup

Jobba hos oss

Kul att just du funderar på att bli vår kollega!Hos oss har vi ett öppet klimat där du som medarbetare har möjlighet att vara med och påverka vår utveckling med dina idéer. Tro det eller ej, ibland pratar vi faktiskt om annat än kaffe 😀

Läs mer om hur det är att jobba hos oss och kolla in våra lediga jobb. 

Gå till våra lediga jobb

Våra kunder

BIC__DSF4998__webb-1

Våra kunder är allt från mindre verkstad, stora tillverkande industrier, banker, konsultbolag och byråer till sjukhus och skolor. Det är både stora rikstäckande aktörerna och mindre bolag som varje dag får godaste kaffet i koppen.

Läs mer om vad våra kunder tycker

Så tycker våra kunder om vår service

Detta är ett urval av våra kunders kommentarer i en löpande NPS-undersökning i vår kundportal. 

csat-promoter

 

Betyg 10/10
2024-04-29

 

"Bra service och trevlig personal. och humana priser för gott kaffe :)"

SFAB

csat-promoter

 

Betyg 10/10 
2024 -04-16

 

"Snabb och bra service och gott kaffe."

HSB

csat-promoter

 

Betyg 9/10
2024-04-11

 

"Snabb återkoppling på problem och bra service."

Infranord

csat-promoter

 

Betyg 10/10
2024-04-08

 

"Snabb service & trevlig personal."

Optimera

Våra leverantörer