Våra leverantörer

För att kunna göra det godaste kaffet på jobbet är kaffesorten jätteviktig. Därför jobbar vi med flera leverantörer för att vara säkra på att vi alltid kan leverera det godaste kaffet för just dig och din arbetsplats. 


KaffebonanKaffeBönan är Beans in Cups eget varumärke med anor ända från 1935. Vårt kaffe är noggrant utvalt av våra smakexperter och består av Rainforest Alliance-certifierade produkter.


Z_logo_svart

Zoégas olika kaffesorter präglas av passion och expertis, genom omsorgsfullt rostade kaffebönor från ett av Sveriges mest populära kaffevarumärke. Sedan 1886 har Zoégas drivit sitt arbete för ett hållbart kaffe i alla led med rostning i Helsingborg.

NescaféNescafé är världens mest populära kaffe, tillverkat på enbart färskrostat och nymalda bönor som snabbt löses upp till ett krämigt pulver. På bara 10 sekunder kan du njuta av en god, certifierad kopp kaffe.

Rutasoka_logoRutasoka är företaget som brinner för att förbättra livet för människor i östra Kongo genom att erbjuda välsmakande hållbart kaffe av hög kvalitet. Tillsammans med oss och dem kan du stödja de kongolesiska bönderna och deras hållbara jordbruksmetoder.

Eguale_Alltid_fair_alltid_eko_mark_pms561

Med Eguales kaffe i morgonkoppen eller en chokladbit till fikat, bidrar du till en hållbar utveckling. Eguales sortiment är både ekologiskt och fairtrade sedan 1976, vilket garanterar att ditt kaffe eller din choklad har odlats utan användning av giftiga bekämpningsmedel och att odlarna har fått en rättvis ersättning för sitt arbete. Njut av det goda med gott samvete.

 

bergstrands-logoBergstrands kaffe har en imponerande 133-årig erfarenhet i branschen och med det en gedigen kaffeportfölj med kombination av modern teknik med beprövade traditioner – alltid med stor kärlek, kunskap och passion till produkten.


Lavazza-Logo.svg

Lavazza är ett familjeägt kafferosteri som har sitt ursprung i Turin, Italien, grundat 1895. Företaget präglas av en stark passion för kaffe där tradition och innovation går hand i hand. Det är Lavazzas långa erfarenhet och passion för excellens som gör varje kopp till en unik upplevelse.

AN_LOGO_SWE_GOLD_RGB (1)

Arvid Nordquist är ett familjeägt kafferosteri med smak och hållbarhet i fokus. Kaffet från Arvid Nordquist är alltid 100% hållbart certifierat och 100% Arabicabönor. Det är inte bara ett gott kaffe – det är kaffe med omsorg för både människor och planet.

Lofbergs_Logotyp_CMYK_Coated_Lila 2Löfbergs Lila är ett familjeägt kafferosteri som ständigt utforskar framtidens kaffe: nya sätt att njuta av det, nya metoder att odla det. Både för dagens generation kaffeälskare och för nästa generation och den goda smaken är lika viktig som sättet kaffet odlas på.

Lipton_logoLipton är ett te med anor ända från 1871 och har sedan dess försett människor med te av högsta kvalitet för att avnjutas i alla livets stunder. Sedan 2015 är alla deras tepåsar Rainforest Alliance-certifierade.

PUKKA-LOGO-gold_freigestellt
Pukka strävar efter att främja en hälsosam och lyckligare värld genom att använda den otroliga kraften hos ekologiska örter. Pukkas påste är både ekologiska och certifierade med Fair of Life. Med Pukkas te kan du njuta av en god kopp te med gott samvete.

Four_O_Clock
Four O’Clock erbjuder ett komplett te-sortiment med 20 unika smaker i alla kategorier: Rooibos, Chai, Svart te, Grönt te och Ört te. Varje tesort är ekologiskt och Fairtrade-certifierat, vilket garanterar en hög standard av kvalitet och etiskt ansvar.

Tekompaniet tryck logo_CMYK
Tekompaniet är familjeägt och jobbar enbart med te sedan 25 år. Vilket gör bolaget till ett unikt och kunnigt team i ett kaffeland som Sverige.  Hållbart te av premiumkvalitet i påse och lösvikt är en självklarhet och produkterna är alltid etiskt producerade.

Förbrukningsvaror

PlasticFri-logotype-1
PlasticFri grundades av två bröder med målet att bekämpa plastföroreningar. Idéns historia går tillbaka till deras barndom, då bröderna på föräldrarnas uppmaning fick vanan att plocka skräp i naturen innan de började leka. Detta blev en vana som fortsatte in i vuxen ålder. 

Maskinleverantörer

crem_wbt-1-e1549276910525

 

Jura_Logo.svg

Animo-logo

 

 

de-jong-duke-logo-

melitta-logo-7BF1FE4C6A-seeklogo.com


Escowa