Kaffe på jobbet

Stor, liten, avancerad eller enkel? Lyxig latte eller en hederlig svart kaffe? Vi har ett brett utbud av kaffemaskiner och bryggare för att passa just dig och din arbetsplats fikabehov.

Namnlöst-1-Återställd-1

Kaffemaskiner för företag

Namnlöst-1-Återställd

Espressomaskiner för företag

Namnlöst-2

Återbrukade R3-maskiner för företag

Namnlöst-1-Återställd-2

Kaffebryggare för företag

Kaffelösningar

Våra kaffemaskiner

Att hyra kaffemaskin till ditt företag ska vara smidigt och enkelt. Vårt sortiment av moderna kaffemaskiner för företag erbjuder färskt kaffe bryggt på malet kaffe eller kaffebönor – alltid med stjärnservice.

Se hela sortimentet

Våra leverantörer

Så får du det godaste kaffet på jobbet

Din fikalösning - så funkar det

01.

Välj kaffe och maskin

Kaffebönan och kaffemaskinen är den dynamiska duon som lägger grunden till din smakupplevelse. Vi har ett brett sortiment av kvalitetskaffe och guidar dig till den kombo som ger den upplevelse du längtat efter.
02.

Träffa din smakexpert

Hemligheten bakom en perfekt kaffepaus ligger i finjusteringarna. Våra smakexperter är kaffeproffs av rang! De lyssnar in dig och kalibrerar maskinen du valt så att smaken blir precis som du vill ha den.
03.

Nyttja smakgaranti när du vill

Ändras din smak över tid? Eller vill du testa något nytt? Då kan du nyttja vår smakgaranti. Vi kommer tillbaka och finjusterar maskinen så att den passar dig perfekt igen.
04.

Regelbunden stjärnservice

Bryggstopp mitt i kafferasten får bara inte hända! Med vår regelbundna stjärnservice har vi stenkoll på din smakpalett och säkrar att du kan njuta av alla kommande kaffepauser.