_BIC_0200__klar_matt

Smaklöftet

Med smaken i centrum

Vi vet att det godaste kaffet på jobbet inte bara handlar om en välbehövd paus, det är en belöning, ett ögonblick av njutning i vardagen. Vi strävar efter smakperfektion i varje kopp, för att du ska kunna luta dig tillbaka, ta ett djupt andetag och förlora dig själv i kaffets rika arom.

Vi guidar - du bestämmer!

BIC_sthlmBIC_0598__klar_matt

Du har den godaste smaken

Vad är det godaste kaffet på jobbet? Det är du som bestämmer! Extra mörkrost och nötig karaktär eller ljusare rostning med bäriga toner? Våra utbildade smakexperter lyssnar in dig och ser till att kaffet smakar precis som du vill ha det.

Läs mer om våra smakexperter
BIC_sthlmBIC_0432__klar_matt-2

Hur får man godaste kaffet på jobbet?

Hur kaffet smakar beror på flera faktorer. Vilka bönor du väljer, ditt lokala vatten, maskinen du använder och hur den är inställd. Men mer än allt annat handlar det om engagemang, godaste smaken är ett äkta hantverk. Våra smakexperter är helt dedikerade till detta och finns alltid tillgängliga för ett smak-snack.

_BIC_0462__klar_matt

Alltid med smakgaranti

Att kalibrera maskinen så att kaffet har exakt den styrkan och aromen som du vill ha är ett viktigt första steg till godaste kaffet på jobbet. Men din smak kan såklart ändras över tid. Då kan du nyttja vår smakgaranti! Vi kommer tillbaka och finjusterar så att smaken alltid passar din palett. Vi kan också bjuda på en lyxig kaffeprovning om du vill testa nya bönor och smakupplevelser.

Läs mer om kaffeprovning