_BIC_0462__klar_matt

Kom och testa kaffe hos oss

Smak och kapacitet är superviktigt! Vi vill ge dig de bästa förutsättningar att hitta vad som är rätt för just dig och din arbetsplats, därför erbjuder vi smakprovning av kaffe. Du och dina kollegor är varmt välkomma till ett smakäventyr i något av våra kaffedoftande showroom. 

Jag vill boka besök med kaffeprovning

Kaffeprovning - så funkar det

01.

Boka in ett besök via formuläret

Du är sugen på godaste kaffet på jobbet och klickar i "boka besök hos Beans in Cup" i vårt formulär. Kanon - ett steg närmare topp-kaffe varje arbetsdag! Vi hör av oss och bokar en tid så fort vi sett ditt meddelande. 
02.

Välkommen till vårt showroom

Du och dina kollegor är välkomna till ert närmaste Beans in Cup-showroom. Inga avancerade kunskaper krävs för att dyka in i denna smakrika resa. Kom som ni är och var beredda på många goda koppar. 
03.

Smaka tills du hittat rätt

Till det roliga - smaka, justera, smaka lite till. Du klämmer och känner på så många maskiner du vill. Samma gäller med kaffesorter, vi har ett brett utbud och jobbar med flera olika kaffeleverantörer. Vi guidar, du bestämmer. 

04.

Nyttja smakgaranti när du vill

Ändras din smak över tid? Eller vill du testa något nytt? Då kan du nyttja vår smakgaranti. Denna gång kommer vi kanske till ditt kontor och har en ny kaffeprovning med er maskin.