BIC-Luleåesm08305__klar_matt

VÄLKOMMEN TILL ett glatt gäng som älskar kaffe

Jobba hos oss

Kul att just du funderar på att bli vår kollega! Innan du kikar på våra lediga tjänster kan du läsa lite mer om vad du kan förvänta dig när du blir en del av team - Beans in Cup.
Hos oss har vi ett öppet klimat där du som medarbetare har möjlighet att vara med och påverka vår utveckling med dina idéer. Tro det eller ej, ibland pratar vi faktiskt om annat än kaffe 😀
iStock-1322158059

Friskvårdsbidrag

För att ge vårt team bästa förutsättningarna att ge järnet i kaffeleveransen ser vi till att prioritera hälsan för alla medarbetare. Vi behöver undvika skador och främja ett aktivt liv oavsett vilken yrkesroll du har – därför har vi ett generöst friskvårdsbidrag som alla anställda får nyttja varje år.
Namnlöst-1-Mar-20-2024-11-36-17-3029-AM

Kompetensutveckling

Varje medarbetares resa är viktig, därför investerar vi i kompetensutveckling. Nyckeln till framgång är att få träna och utvecklas inom sitt yrke men också att få vidga sina vyer och testa på nya områden. Hos oss har vi utbildningsprogram och träning inom allt från smak till service, för att du ska ha möjlighet att bli så vass som möjligt på det du gör. Vårt företag växer tillsammans med våra medarbetare – det är vår övertygelse.
_BIC_0462__klar_matt

Lär dig allt om kaffe

Har du alltid drömt om att kunna briljera när kaffet servers efter middagen? Skulle det vara kul att känna skillnad på olika rostningar och bönor? Som medarbetare hos oss har du alla möjligheter att bli en riktig expert! Vi är riktiga kaffenördar som bryr oss allt från planta till kopp. Häng med våra smakexperter en heldag eller besök ett rosteri, eller för dig som vill ta det lite lugnare räcker det kanske med kaffe från alla maskiner i vårt showroom.

Våra lediga jobb

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men håll utkik på denna sida. När vi söker medarbetare hittar du alltid lediga tjänster här.