BIC__DSF4998__webb

Våra kunder

Vi är stolta över att vara den gemensamma nämnaren för så många arbetsplatser inom olika branscher och storlekar. Här kan du läsa mer om våra kunder och vad de tycker.

Kanske funderar du själv på att byta kaffeleverantör? Lär känna oss och vår smakexpertis – boka ett besök i vårt showroom eller få mer info via mejl.

Jag vill boka besök hos Beans in Cup

Våra kunder berättar

"Om vår personal äter lunch ute kommer de ofta tillbaka till kontoret för att dricka kaffe, för det godaste kaffet finns här. Det är aldrig någon som köper med sig kaffe från pressbyrån i pappmugg. En del säger till och med ”äntligen får jag dricka det här kaffet igen” när de kommer tillbaka efter semestern, så det är ett väldigt gott betyg."

Maria Zälle, kontorschef på Anticimex
"Vi talar bland annat om vikten av att dricka upp kaffet i sin kopp och är glada för att maskinen vi har kontinuerligt servas samt att Beans in Cup lyhört återkommit och hjälpt oss att justera inställningarna så att vi kan få den bästa upplevelsen i smak och mängd per kopp, till sista droppen."
Mikael Wrang, affärsutvecklare på Storbildsfabriken
"När vi valde att satsa på en kaffeleverantör var det flera faktorer som spelade in. Hållbarhetsarbete var jätteviktigt men även Beans in Cups rikstäckande närvaro, konkurrenskraftiga priser och den höga kvaliteten på kaffet var avgörande för vårt val."
Charlotte Tverved, lojalitets- och hållbarhetsansvarig på Bilprovningen
”För oss var det viktigt att hitta en kaffemaskin som kom så nära vanligt bryggkaffe som möjligt. Beans in Cup BiC kunde erbjuda den mest lämpade lösningen till oss i form av maskin, tillgänglighet och pris. Maskinen vi fick levererat har uppfyllt de krav och förväntningar vi hade till fullo. Det är väldigt viktigt för oss med gott kaffe då konsumtionen är hög och värderas högt bland alla kollegor"
Patrick Johansson, kontorsansvarig på Gleysys

Så tycker våra kunder om vår service

Detta är ett urval av våra kunders kommentarer i en löpande NPS-undersökning i vår kundportal. 
csat-promoter

 

Betyg 9/10 
2024 -03-15

 

"Jag tycker att ni sköter service av maskiner bra, kundtjänsten är alltid snabb och trevlig och lätt att jobba med."

Swedish Lorry Parts
csat-promoter

 

Betyg 10/10 
2024 -03-13

 

"Bra service, trevlig personal, gott kaffe och bra och enkla maskiner."

Sandvik
csat-promoter

 

Betyg 10/10
2024-03-12

 

"Bra service och snabba leveranser."

Upsala Plåtslageri
csat-promoter

 

Betyg 10/10
2024-03-12

 

"Funkar bra!"

YP Yrkesbutiker

Bli kund - så funkar det

01.

Välj kaffe och maskin

Kaffebönan och kaffemaskinen är den dynamiska duon som lägger grunden till din smakupplevelse. Vi har ett brett sortiment av kvalitetskaffe och guidar dig till den kombo som ger den upplevelse du längtat efter.
02.

Träffa din smakexpert

Hemligheten bakom en perfekt kaffepaus ligger i finjusteringarna. Våra smakexperter är kaffeproffs av rang! De lyssnar in dig och kalibrerar maskinen du valt så att smaken blir precis som du vill ha den.
03.

Nyttja smakgaranti när du vill

Ändras din smak över tid? Eller vill du testa något nytt? Då kan du nyttja vår smakgaranti. Vi kommer tillbaka och finjusterar maskinen så att den passar dig perfekt igen.
04.

Regelbunden stjärnservice

Byggstopp mitt i kafferasten får bara inte hända! Med vår regelbundna stjärnservice har vi stenkoll på din smakpalett och säkrar att du kan njuta av alla kommande kaffepauser.

För dig som är kund hos oss

Vi har samlat ihop lite smidiga snabblänkar för dig som redan är kund hos oss - in och kika!

Gå vidare till kundsidan