Beans in Cup på Sweden Rock Festival

Beans in Cup är mycket stolta över att vara officiell partner till Sweden Rock Festival. Festivalen är en av de mest berömda rock- och metalfestivalerna i världen med besökare från över 60 olika länder varje år. I år pågår festivalen mellan 7–10 juni i Sölvesborg.

 

I år firar Sweden Rock Festival 30-årsjubileum och Beans in Cup hanterar all kaffeservering till personal på området samt försäljning av kaffe till festivalbesökare. Nytt för i år är att Beans in Cup har utökat synligheten på det publika området. Vi kommer att finnas på plats med kaffestugor, kafferyggsäckar och kaffebarer runt om på festivalområdet.

 

- Vi har ett tätt samarbete med Sweden Rock som utvecklas och förbättras för varje år. Det är ett fantastiskt roligt samarbete som började med en kaffemaskin som nu vuxit sig större med ett fyrtiotal kaffe- och vattenmaskiner, säger Adam Danielsson från Beans in Cups kontor i Sölvesborg.

 

Beans in Cups kaffestugor och kaffebar på VIP-området kommer att vara öppet under hela festivalen.

 

- Vi samarbetar med en lokal idrottsförening, Hörvikens IF och Rädda Barnen, som kommer att bemanna våra kaffestationer. Personalen gör ett otroligt jobb under dessa dagar. En god kopp kaffe från Beans in Cup är slående, utan gott kaffe stannar maskineriet, avslutar Adam Danielsson.