Beans in Cup etablerar sig i Norge

Beans in Cup AB har via Beans in Cup Holding AS tecknat avtal om att köpa samtliga aktier i Kaffe og Vann AS. Från och med 1: a december kommer Kaffe og Vann agera under namnet Beans in Cup AS.

 

- Det är med stor tillfredsställelse vi gör vårt första förvärv i Norge. Kaffekulturen är stark bland norska företag och våra bolag har liknande bakgrund, därför ser vi den norska marknaden som mycket intressant. Tack vare denna konstellation och våra starka ägare har vi nu möjligheten att växa vidare på en utökad hemmamarknad. Kaffe og Vann kommer utgöra en perfekt plattform för fortsatt tillväxt i Norge säger Rikard Hammar, VD för Beans in Cup AB.

 

- Detta ger oss ett väldigt bra utgångsläge för vidare satsning i Norge. Som en del av Beans in Cup kommer vi vara del av ett team med mycket kunskap och resurser i ryggen. Jag ser det som en win-win och vi ser fram emot att utöka satsningen på produkter och koncept som kunden vill ha. Kvalitet och god smak är alltid i fokus hos Beans in Cup, liksom hos oss på Kaffe og Vann. Med planerna som nu ligger för satsningen i Norge är vi säkra på att Beans in Cup AS kommer blir en mycket tydlig och synlig aktör också här. Detta säger Axel Øiseth, VD för Kaffe og Vann AS.

 

Om Kaffe og Vann
Kaffe og Vann AS (tidigare EVI AS) är ett kaffeföretag med starka traditioner. Vid starten hade företaget sin utgångspunkt på Romerike och har i flera decennier levererat ett brett urval av lösningar för varma och kalla drycker i regionen. I dag fokuserar företaget på centrala Østlandsområdet och har kontor vid Gardermoen och i Bærum. Målet med verksamheten är tillväxt genom hög kundnöjdhet, moderna maskiner, förstklassig service och kvalitativa råvaror.

 

Om Beans in Cup
Beans in Cup bildades i mars 2017 genom sammanslagningen av Beans, inCup och Kaffebönan. Verksamheten finns representerad i hela Sverige, omsätter ca 360 mkr 2017 och har 190 anställda.

Personalens kunskap om kaffe, kaffemaskiner, kundbehov och smak har alltid varit viktiga framgångsfaktorer. Konceptet Garanterad Smak är under ständig utveckling och har sen starten utgjort stommen i erbjudandet mot marknaden och resulterat i en mycket hög kundnöjdhet.

 

För frågor eller mer information, vänligen kontakta:

Kaffe og Vann AS
Axel Öiseth
+4790770034

 

Beans in Cup AB
Rikard Hammar
+46703216950