5 fördelar med att hyra kaffemaskin

Kaffe är en av de vanligaste personalförmånerna och på i princip alla arbetsplatser finns det någon typ av kaffemaskin. Många företag väljer att köpa sina bryggare, men faktum är att det finns många fördelar med att hyra sin kaffemaskin. Låt oss därför berätta mer om dessa.

Därför bör du hyra din kaffemaskin

Som tidigare nämnts är det många arbetsplatser som väljer att köpa sina kaffebryggare eller kaffemaskin. Allt fler upptäcker däremot fördelarna med att göra det motsatta – att hyra sin maskin. Nedanför listar vi några av de främsta fördelarna som detta medför:

 

1. Större kontroll över utgifterna

En av de största fördelarna med att hyra är att man får större kontroll över sina kostnader. Man slipper betala en stor summa direkt och kan istället få mindre fasta månadsavgifter.

 

Vid första anblick kan inköpet av en kaffebryggare verka liten. Men faktum är att du snabbt pratar om tiotusentals kronor om du ska ha en professionell maskin. Något som kan vara ekonomiskt påfrestande, inte minst för mindre företag. Därför kan det vara ett attraktivare val att hyra!

 

2. Tillgång till proffsigare maskiner

En annan fördel med att hyra är att du kan få tillgång till proffsigare maskiner. Vilket i sin tur kan medföra godare kaffe och gladare medarbetare!

 

Hos oss på Beans in Cup har du exempelvis möjlighet att hyra ett stort utbud av professionella kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare. Som om detta inte vore nog är vi ett av få företag som kan erbjuda en Svanenmärkt kaffetjänst, vilket bl.a. innebär att både maskinen och kaffet är miljömärkt. 

 

3. Du har möjlighet att byta maskin

Det finns många situationer då du kan vara tvungen att byta kaffemaskin. Kanske har ni blivit fler på kontoret och är därför i behov av en maskin som klarar av en större kapacitet? Eller kanske önskar ni andra funktioner som er nuvarande bryggare inte har?

 

När du hyr en maskin så har du oftast möjlighet att byta till en ny maskin. Något som dels är smidigt samtidigt som det kan spara dig mycket pengar. Att kontinuerligt köpa nya kaffemaskiner är inte en billig lösning.

 

4. Kontinuerlig service och justering

Om man kontinuerligt servar, rengör och tar hand om maskinen håller den längre och kaffet smakar dessutom bättre. På Beans in Cup nöjer vi oss inte enbart med att hyra ut kaffemaskiner. Vi har utformat ett unikt helhetskoncept som kretsar kring smak, service och hållbarhet. Något som bl.a. innebär att vi kontinuerligt servar er maskin och justerar den enligt era smakpreferenser!

 

5. Du får en välsmakande helhetslösning

Som tidigare nämnts har vi på Beans in Cup utvecklat ett unikt helhetskoncept. Hos oss har du således inte enbart möjlighet att hyra kaffemaskiner, utan även köpa kvalitetskaffe som levereras på miljövänligt vis till er arbetsplats. Du får således en miljövänlig och välsmakande helhetslösning som sparar dig såväl tid som energi!

 

Bland våra leverantörer återfinns exempelvis Arvid Nordquist, Bergstrands, Löfbergs, Zoégas och Rutasoka.