Våra leverantörer

Här hittar ni våra kaffe- och televerantörer

 

Kaffe

Vi samarbetar med Kaffebönan, Zoégas, Arvid Nordquist, Löfbergs, Lavazza, Bergstrands, Nescafé och Eguale. Tillsammans med våra leverantörer tar vi kaffe på största allvar.

KaffeBönan

KaffeBönan

KaffeBönan är Beans in Cups egna varumärke som har anor ända från 1935. Det är ett kaffe utprovat av våra smakexperter och med Rainforest Alliance-certifierade produkter.
Zoégas

Zoégas

Zoégas olika kaffesorter har smak av passion och hantverk genom omsorgsfullt rostade kaffebönor från Sveriges populäraste kaffevarumärke. Zoégas arbetar för ett hållbart kaffe i alla led och rostar i Helsingborg sedan 1886 med all el från vindkraft.
Arvid Nordquist

Arvid Nordquist

Arvid Nordquist är ett familjeägt kafferosteri med smak och hållbarhet i fokus. Arvid Nordquist kaffe är alltid 100% hållbart certifierat, 100% klimatkompenserat och 100% Arabicabönor – ett gott kaffe på många sätt.
Löfbergs

Löfbergs

Löfbergs är varumärket som ständigt letar efter nästa kaffe; nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det. Både för dagens generation kaffeälskare och för nästa generation och den goda smaken är lika viktig som sättet kaffet odlas på.
Bergstrands

Bergstrands

Bergstrands kaffe har 122 år i branschen och med det en gedigen kaffeportfölj med kombination av modern teknik med beprövade traditioner - alltid med stor kärlek, kunskap och passion till produkten.
Nescafé

Nescafé

Nescafé är världens populäraste kaffe och gjort på enbart färskrostade och nymalda bönor till ett snabblösligt pulver. På bara 10 sekunder kan en god, certifierad kopp kaffe serveras.

Lavazza

Lavazza

Lavazza är ett familjeägt kafferosteri från Turin i Italien, grundat 1895. Företaget genomsyras av en stark passion för kaffe där innovation och tradition går hand i hand. Det är Lavazzas långa erfarenhet & passion för excellens som gör varje kopp till en unik upplevelse.
Rutasoka

Rutasoka

Rutasoka är företaget som brinner för att förbättra livet för människor i östra Kongo genom att erbjuda välsmakande hållbart kaffe av hög kvalitet. Tillsammans med oss och dem kan du stödja de kongolesiska bönderna och deras hållbara jordbruksmetoder
 Eguale

Eguale

Med Eguale kaffe i morgonkoppen eller chokladbit till fikat skapar ni hållbar utveckling. Eguale sortiment är både ekologiskt och fairtrade sedan 1976. Då kan du vara säker på att ditt kaffe eller choklad har odlats utan giftiga bekämpningsmedel och att de som har odlat har fått ett schysst pris för arbetet. Njut av det goda.

 

Te

Vi samarbetar med Kaffebönan, Lipton, Pukka, Dilmah, Four O’Clock, Green Bird,

Lipton

Lipton

Lipton är ett te med 120 års gamla anor och har sedan dess sett till att man kan avnjuta en kopp te av allra högsta klass i livets alla stunder. Sedan 2015 är alla deras tepåsar Rainforest Alliance-certifierade.
Pukka

Pukka

Pukkas önskan är att skapa en hälsosammare och lyckligare värld genom den otroliga kraften i ekologiska örter och deras påsteer är både ekologiska, certifierade med Fair for Life. Du kan därför dricka en god kopp te med gott samvete!
Four O'Clock

Four O'Clock

Four O’Clock erbjuder ett komplett te-sortiment med 20 unika smaker i alla te-kategorier; Rooibos, Chai, Svart te, Grönt te och Ört te. Alla teer är både ekologiskt och Fairtrade-certifierade.
Green Bird

Green Bird

Green Bird är framställt med ekologiska-, Fairtrade- och KRAV märkta råvaror av högsta kvalitet och i sortimentet både svart, grönt och rött te. Med Green Bird får du ett lyxigt te som du dessutom kan avnjuta med gott samvete.

Nerladdningsbart dokument: Uppförandekod for leverantörer