Beans in Cup förvärvar HGM och stärker sitt erbjudande med måltidslösningar för arbetsplatser

Med förvärvet av HGM Dryckservice AB, en ledande aktör inom måltidslösningar för företag, vill Beans in Cup satsa på smarta helhetslösningar. Genom förvärvet blir Beans in Cup en av få rikstäckande leverantörer som erbjuder både måltider och kaffe för arbetsplatser. Förvärvet gäller alla bolag i koncernen och datum för övertagandet är 20 maj 2024.


Förvärvet av HGM är ytterligare ett steg i linje med Beans in Cups tillväxtstrategi. Bolaget stärker sin position som en av de ledande aktörerna inom kaffe-segmentet samtidigt som man expanderar och utökar sitt fokus genom att även erbjuda matbutiker på arbetsplatsen.

  • - Vår vision är att skapa den ultimata upplevelsen för våra kunder genom att erbjuda högkvalitativ mat, fika och dryck för varje arbetsdag. När vi kombinerar HGM:s expertis inom måltidslösningar med båda bolagens starka fikalösningar kommer vi kunna möta den efterfrågan som finns på dagens och framtidens arbetsplatser, säger Anna Ståhl, VD på Beans in Cup.

Peter Has, VD på HGM, ser fram emot att börja verka tillsammans och ta sig an marknaden med ett nytt erbjudande.

  • - Vi delar värderingar och ambition med Beans in Cup. När vi nu slår ihop våra koncept är jag säker på att våra kunder kommer få det bästa sortimentet och servicen på marknaden. Tillsammans blir vi en ännu starkare aktör med kapacitet att leverera över hela landet, säger Peter Has, VD på HGM.

  • - Vi är övertygade om att detta förvärv kommer gynna både våra befintliga och framtida kunder. Genom vår satsning på mat erbjuder vi nu en komplett lösning för arbetsplatser. Vi kommer fortsätta investera i kvalitet, innovation och hållbarhet för att säkerställa att våra kunder får det bästa, både när det gäller mat och kaffe, avslutar Anna Ståhl.


För mer information

Anna Ståhl

VD Beans in Cup

Telefon: 070-508 55 28

E-post: anna.stahl@beansincup.se

 

Peter Has

VD HGM

Telefon: 070-965 45 35

E-post: peter@hgmdryckservice.se

 

Läs mer om erbjudandet mat på jobbet här