Beans in Cup förvärvar Kaffestyrkan i Enköping

Beans in Cup är idag den enda rikstäckande leverantören med bemannade kontor i hela landet inom segmentet kaffe på arbetsplatsen. Målet med förvärvet av Kaffestyrkan är att bli en starkare aktör i Enköping med omnejd. Det ligger i Beans in Cups strategi att fortsätta att etablera en bättre täckning på flera orter i landet för att alltid finnas nära kunden med den kompletta fikalösningen. Datum för övertagandet är 30 november 2022.

 

- Det är med stor glädje vi välkomnar Kaffestyrkans personal och kunder till Beans in Cup. Kaffestyrkans värderingar och kompetenser stämmer väl överens med våra, vilket var en viktig del vid detta förvärv. Vi ser fram emot att stärka vår närvaro i regionen och leverera högsta kvalitet inom våra kundlöften: smak, service och hållbarhet, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

 

- God smak, hög kvalitet och snabb service har varit tydliga hörnpelare i vår verksamhet. Vi ser att detta kommer få en naturlig fortsättning när vi nu blir en del av Beans in Cup. Det känns bra att bli en del av ett bolag som har hög kompetens och liknande erfarenheter av att arbeta med fikalösningar. Vi har fått ett varmt välkomnande och är nu ivriga att få starta denna resa med nya fantastiska kollegor samt bättre förutsättningar och utbud för våra kunder på lång sikt, säger Daniel Sundnäs VD på Kaffestyrkan.

 

Godaste kaffet på jobbet
Beans in Cup är en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på arbetsplatser. Bolaget etablerades år 2017 genom en sammanslagning av tre olika kaffebolag. Vi finns på 26 orter, från Kiruna i norr till Malmö i syd, med cirka 250 anställda. Beans in Cup föddes genom en stark vilja att kunna erbjuda alla arbetsplatser det godaste kaffet på jobbet. Vår vision är att finnas i varje medarbetares kopp – varje dag. Vi vill att alla ska kunna dricka riktigt gott kaffe på sin arbetsplats. Med gott kaffe menar vi inte bara god smak, utan också ett ansvar för en hållbar utveckling.

 

För mer information kontakta
Johan Åberg
VD Beans in Cup
Telefon: 070-609 99 73
E-post: johan.aberg@beansincup.se

Daniel Sundnäs
VD Kaffestyrkan
Telefon: 070 – 326 67 05
E-post: Daniel@kaffestyrkan.se