Beans in Cup och Convini har träffat en överenskommelse om överlåtelse av Office Coffee-kunder

Beans in Cup och Convini har träffat en överenskommelse om överlåtelse av Office Coffee-kunder

 

De båda kaffeaktörerna Beans in Cup och Convini har träffat en gemensam överenskommelse om en överlåtelse av kundavtal. Convini har valt att avyttra 60 företagsavtal som ligger utanför deras geografiska distrikt till Beans in Cup, vars geografiska närvaro bättre överensstämmer med dessa kunders fysiska placering.

 

-    Jag är mycket glad över att vår geografiska täckning visar den fördel vi har som företag och att denna styrka ger oss en möjlighet att fortsätta vår tillväxt. Det är med glädje vi välkomnar dessa företag som kunder till oss, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

 

Förändringen innebär att Beans in Cup tar över ansvaret för 60 kundavtal från norr till söder.

 

-Convini tar det här steget för att fokusera på våra befintliga geografiska marknader. Vi är nöjda med överenskommelsen och känner oss trygga med att överlåta kundavtalen till Beans in Cup. Vi är två starka kvalitetsleverantörer med en gemensam ambition, att säkerställa att de aktuella företagen fortsatt kommer att få en högkvalitativ kaffeupplevelse på sina arbetsplatser, säger Mats Palmquist, VD på Convini.

 

Övertaget innebär att dessa kunder från och med 15 april 2021 får Beans in Cup AB som ny leverantör av maskiner, sortiment och teknisk support.

 

För mer information, kontakta:

Johan Åberg, VD Beans in Cup,

Tel 070-6099973, e-mail: johan.aberg@beansincup.se