Beans in Cup gör det enkelt att hålla nyårslöftet

Beans in Cup breddar nu sortimentet och lanserar Dig/Get Raw. Det går i linje med bolagets ambition att kunna erbjuda kunder den godaste fikaupplevelsen med fokus på hälsa.

 

Dig/Get Raw är ett gott snacks med certifierade ekologiska ingredienser. Produkterna innehåller inga tillsatser och bearbetningen har varit minimal för att hålla alla näringsämnen intakta. Med Dig på fikabordet behöver man aldrig oroa sig över raffinerat socker. De passar också perfekt för den som vill fika veganskt och glutenfritt.

 

- Det känns toppen att kunna erbjuda våra kunder de populära godbitarna från Dig. Vårt fokus är att alltid ha högkvalitativa, certifierade produkter som passar våra kunders smak och livsstil i vårt sortiment, säger Rebecca Widmark, Marknad- och kommunikationschef på Beans in Cup.

 

Dig/Get Raw finns att köpa i Beans in Cups webbshop.

 

Om Dig/Get Raw
Grundaren Carolina Von Rosen var trött på näringsfattiga och beroendeframkallande snacks fulla av skräp, glukoshöjande socker och tomma kalorier. När Carolina tog sin första tugga av en obehandlad chokladkaka insåg hon att det är möjligt att skapa njutning som vi även kan må bra av och idén om Dig/Get Raw föddes. 783,5 recept senare var det första snackset från Dig/Get Raw färdigt.