Kaffemaskin för hela bönor - en köpguide

När du väljer en maskin med hela kaffebönor kan du vara säker på att få en njutbar upplevelse. Men hur går man egentligen tillväga för att välja en lämplig kaffemaskin för hela bönor? Här guidar vi dig till rätt val.

Goda anledningar att välja en maskin med hela bönor

Det finns många anledningar till varför du bör välja en kaffemaskin som kan fyllas med hela bönor. Den främsta anledningen handlar om smaken. Färskmalda bönor bjuder nämligen på en förstklassig smakupplevelse där mycket av de ursprungliga kaffearomerna finns kvar.

 

Att tänka på vid valet av kaffemaskin

Det finns en hel del saker som är viktigt att tänka på när man ska välja en kaffemaskin till sin arbetsplats. Framförallt gäller det att fundera över:

  • Hur många som ska använda kaffemaskinen
  • Vilka drycker man vill att maskinen ska leverera
  • Hur viktigt det är med ett välsmakande kaffe
  • Om man vill att maskinen ska vara miljömärkt
  • Vad man ställer för krav på service och underhåll

 

Mer djupgående information om hur man bör tänka vid valet hittar du i vår tidigare artikel där vi listar fem tips för att hitta en bra kaffemaskin

 

Vi tipsar om kaffemaskiner för hela bönor

Om du är på jakt efter en maskin för hela kaffebönor kan vi varmt rekommendera dig att spana in följande produkter från vårt utbud:

 

EVOlution

evolution beans in cup

 

 

EVOlution är vår alldeles egna kaffemaskin, vilken är helt unik. Den innehåller flertalet revolutionerande funktioner som gör det möjligt att avnjuta det allra godaste kaffet på jobbet.

 

Förutom att maskinen kan fyllas med hela kaffebönor är den försedd med förfinade inställningsmöjligheter som gör det möjligt att tillreda kaffe som faller just dig och dina kollegor i smaken. Därutöver har den en stor kapacitet, vilket gör att den passar utmärkt även på större arbetsplatser med många medarbetare. Läs mer om EVOlution.

 

 

 

 

 

 

 

CQube Medium

CQube_MF13_

 

 

CQube är en riktig blickfångare tack vare sitt karaktäristiska yttre med borstad aluminium. Men det är inte bara utseendet som är uppseendeväckande. Även kaffet som denna maskin levererar är förstklassigt.

 

Du väljer själv om du vill ha förmalet kaffe eller hela bönor, samtidigt som du kan välja espressokaffe och upp till 12 andra drycker. Maskinen har en gedigen kapacitet på 200 koppar per påfyllning, men finns även i en större variant om det finns ett behov av detta! Läs mer om CQube Medium.

 

 

 

 

Zia

Zia

 

 

Zia är en funktionsrik kaffemaskin från De Jong. Den är bland annat utrustad med en unik bryggenhet som tillreder både espresso och vanligt färskbryggt kaffe på hela bönor. Därutöver kan den leverera flertalet andra kaffedrycker som exempelvis cappucino. På så sätt kan alla medarbetare vara säkra på att få njuta av en välsmakande kopp som passar just deras palett! Läs mer om Zia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OptiFresh Bean

OptiFresh Bean 3 NG

 

 

 

 

OptiFresh är en liten men funktionsrik kaffemaskin som har en modern design. Tack vare den nätta storleken och eleganta designen är den enkel att placera på kontoret, samtidigt som den ger ifrån sig ett proffsigt uttryck.

 

Det är däremot inte enbart det yttre som är tilltalande med denna maskin. Viktigast av allt är nämligen att den tillreder välsmakande kaffe av hela bönor. Alltid smakrikt och med perfekt temperatur! Läs mer om OptiFresh Bean.

 

 

 

 

 

 

 

Solution

Solution_M

 

Om du värdesätter miljön lika mycket som du värdesätter ett välsmakande kaffe, ja då är Solution rätt kaffemaskin för dig. Denna innovativa maskin är nämligen särskilt framtagen för att kunna möta de högt ställda kraven som finns på smak, miljö och användarvänlighet.

 

Här ges du upp till 36 olika dryckesalternativ, vilka alla tillreds med högsta precision. Givetvis kan detta ske på hela kaffebönor. Perfekt att använda på såväl kontor som i offentliga miljöer. Läs mer om Solution.

 

 

 

 

 

 

 

 

Där har du det – en handfull kaffemaskiner som klarar av att tillreda en perfekt kopp kaffe av hela bönor. Förhoppningsvis passar någon av dessa på din arbetsplats!