Tips på kaffemaskiner som kan tillreda en cappucino

Av Beans in Cup

Kaffemaskin cappucino

Tillhör du en av dem som gärna vill kunna njuta av en ljuvlig kopp cappucino på jobbet? Då har du hamnat helt rätt. Här tipsar vi nämligen om några av våra kaffemaskiner som har möjlighet att tillreda denna välsmakande dryck!

Kaffemaskiner med cappucino

Cappucino är en populär kaffedryck som består av espresso, ångad och skummad mjölk.

Historiskt sett har de flesta avnjutit denna välsmakande dryck på caféer. Men numera finns det smidiga kaffemaskiner som har möjlighet att tillreda välsmakande cappucino på din arbetsplats.

Hos oss på Beans in Cup hittar du ett stort utbud av högkvalitativa kaffemaskiner, vilket givetvis inkluderar de som kan tillreda olika kaffedrycker som cappucino. Nedanför har vi samlat några av dem:

Zia

Från populära De Jong kommer denna praktiska kaffemaskin som har möjlighet att tillreda ett stort antal drycker, däribland kaffe, espresso, cappucino och många andra kaffedrycker.

Ytterligare fördelar med denna maskin inkluderar automatisk vattenpåfyllning, stor kapacitet på upp till 300 koppar per påfyllning samt dubbla bönbehållare.

Läs mer om Zia.

Nio

Likt ovanstående maskin kommer denna från De Jong. Den unika bryggenheten, som även återfinns i Zia, gör det möjligt att tillreda kaffe både under högt och lågt tryck, parallellt som ingrediensbehållarna utökar dryckesalternativen till att inkludera cappucino och andra kaffedrycker.

Läs mer om Nio.

WMF 1500 S+

WMF 1500S+

Om du vill kunna välja mellan många olika drycker är WMF 1500 S+ helt rätt val för dig. Med denna maskin kan du nämligen programmera upp till 48 olika drycker, däribland cappucino, samtidigt som de avancerade inställningsmöjligheterna gör det möjligt att finjustera kaffet för att passa din palett.  Drycken beställes enkelt genom den intuitiva 10” skärmen.

Läs mer om WMF 1500 S+.

Jura X8

Jura X8

Jura X8 är det perfekta valet för det mindre kontoret som vägrar att tumma på kvalitén på kaffet. Här kan du njuta av färskmalda bönor, espressobryggt kaffe samt flertalet dryckesalternativ.

Läs mer om Jura X8.

Få ett godare kaffe med Beans in Cup

På Beans in Cup vill vi att alla ska kunna dricka riktigt gott kaffe på sin arbetsplats, oavsett om man föredrar traditionellt bryggkaffe eller krämiga espressos. Vi har därför utvecklat ett unikt helhetskoncept som kretsar kring smak, service och hållbarhet.

Välj mellan otaliga kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare. Fyll de sedan med miljömärkt kaffe från marknadsledande varumärken som Arvid Nordquist, Zoégas, Löfbergs m.fl.

Som om detta inte vore nog ser vi alltid till att finjustera maskinerna så att kaffet faller just dig och dina medarbetare i smaken, varpå vi kontinuerligt ser över och servar dem.

Checklista-val-av-kaffelev-Beansincup