Tips på kaffebryggare med termos för arbetsplatsen

Av Beans in Cup

Kaffebryggare med termos

Det är inte alla som önskar en kaffemaskin som brygger espresso, cappucinos och andra kaffedrycker. Många föredrar en bryggare som tillreder klassiskt bryggkaffe. Ett populärt val på arbetsplatser där man fortfarande vill avnjuta traditionellt bryggkaffe är kaffebryggare med termos. Även detta är något som vi på Beans in Cup kan tillhandahålla.

Goda anledningar att välja en termosbryggare

Det finns många goda anledningar att välja en kaffebryggare med termos. Inte minst om man befinner sig på en arbetsplats där det går åt stora mängder kaffe.

Dels för att dessa maskiner klarar av att möta det mest grundläggande behovet – att tillreda stora mängder kaffe på en och samma gång. En annan fördel är att termosen varmhåller drycken under större delen av arbetsdagen. Med en enda bryggning kan du och dina kollegor således avnjuta välsmakande kaffe under hela dagen!

Detta blir ju då inte bara praktiskt och smidigt, utan även tids- och kostnadsbesparande. Att brygga flera mindre kannor kaffe under en dag tar nämligen mer tid än vad man kan tro. Åtminstone i det långa loppet.

Vi listar kaffebryggare med termos

Som du säkerligen märkt finns det många goda anledningar att välja en termosbryggare. Nedanför listar vi två av de mest populära bryggarna från vårt sortiment:

Coffee Queen M

Coffee Queen tillverkar några av marknadens bästa och mest efterfrågade termosbryggare, något som inte är särskilt konstigt med tanke på att de tillreder ett välsmakande kaffe på kort tid. Dessutom är de tillverkade av aluminium vilket gör dem mycket hållbara samtidigt som de levereras med en praktisk pumptermos. 

Just denna modell kommer med en 2,2 liters termos och har en kapacitet på upp till 15 koppar per tillredning.

Läs mer om Coffee Queen M.

Coffee Queen A

Likt ovanstående bryggare kommer även denna från Coffee Queen och ger upp till 15 koppar per tillredning. Vad som skiljer dem åt är att denna modell har automatisk vattenpåfyllning, elektronisk tidsstyrning samt reglerbar bryggmängd.

Läs mer om Coffee Queen A.

Ovanstående modeller från Coffee Queen är populärast när det kommer till termosbryggare. Önskar du att se ännu fler produkter rekommenderar dig att kika in vårt kompletta utbud av kaffebryggare. Där hittar du bland annat praktiska bryggare med serveringsstation och tappkran samt klassiska bryggare med serveringskannor.

Få ett godare kaffe med Beans in Cup

På Beans in Cup arbetar vi dagligen med att förse arbetsplatser med det allra godaste kaffet. Med det menar vi inte enbart kaffe som smakar gott, utan som också gör gott för både människor och miljö.

För att kunna leva upp till detta har vi utvecklat ett unikt helhetskoncept som kretsar kring smak, service och hållbarhet. Gör som hundratals andra företag – välj en välsmakande och hållbar kaffelösning från Beans in Cup!

Checklista-val-av-kaffelev-Beansincup