Helautomatisk kaffemaskin – en köpguide

Av Beans in Cup

Helautomatisk kaffemaskin

Det finns en mängd olika kaffemaskiner på marknaden, allt ifrån enklare bryggare till mer avancerade maskiner med flera dryckesalternativ. I denna artikel tänkte vi fokusera på det sistnämnda. Vi berättar bl.a. mer om varför du bör välja en sådan maskin till din arbetsplats, samtidigt som vi tipsar om några av våra populära produkter inom denna kategori.

Goda anledningar att välja en helautomatisk kaffemaskin

Det finns många goda anledningar till varför du bör välja att investera i en helautomatisk kaffemaskin till din arbetsplats. Nedanför har vi samlat några av de allra främsta:

1. Flertalet dryckesalternativ

Som nämnts inledningsvis inkluderar dessa maskiner flertalet dryckesalternativ. Det kan handla om allt ifrån vanligt bryggkaffe till espresso och caffé latte. Utöver kaffe kan de även innehålla varm choklad och tevatten.

Att kunna välja mellan flertalet drycker är såklart fördelaktigt på en arbetsplats, där smakerna kan skiljas åt.

2. Bryggning med största perfektion

En annan stor fördel med dessa maskiner är att de tillreder dryckerna med största perfektion, oavsett om du väljer en slät kopp kaffe, en mustig espresso eller en varm choklad. Du kan alltid vara säker på att få en välsmakande upplevelse!

3. Glada medarbetare

Tack vare att alla medarbetare har möjlighet att välja en dryck som faller just dem i smaken, samtidigt som den tillreds med största perfektion, kan du också räkna med gladare miner på jobbet.

4. Det sparar tid

Att brygga stora mängder kaffe med en traditionell bryggare tenderar att ta väldigt mycket tid. Tid som istället kan läggas på andra viktigare uppgifter. Med en automatisk bryggare kan du tillreda en perfekt kopp kaffe på några sekunder, vilket gör att du och dina medarbetare sparar tid i det långa loppet.

5. Det minskar svinn

Traditionella bryggare är inte bara tidstjuvar, utan de kan även vara miljöbovar. Att beräkna åtgången av kaffe är alltid svårt när man är många medarbetare, vilket brukar medföra att man gör för mycket kaffe som sedan slängs. Med en maskin får du bara en kopp åt gången och minskar således onödigt svinn.

Tips på helautomatiska kaffemaskiner

Som du kan se finns det många fördelar med helautomatiska kaffemaskiner. Nedanför har vi samlat några av våra allra populäraste produkter inom denna kategori:

EVOlution

evolution beans in cup

EVOlution är den perfekta maskinen för dig som önskar flertalet dryckesalternativ och inte nöjer sig med något annat än det allra bästa. Som exempel innehåller den två revolutionerande och helt unika funktioner – ABS och MilkCare – för att kunna leverera det godaste kaffet på jobbet!

Läs mer om EVOlution.

Zia

Zia är en mångsidig espressomaskin som lämpar sig utmärkt för det stora kontoret. Förutom att maskinen har en kapacitet på hela 300 koppar erbjuder också flertalet dryckesalternativ. De dubbla bönbehållarna rymmer både mörkrostade och espressorostade bönor, vilket innebär att det finns något som faller samtliga medarbetare i smaken!

Läs mer om Zia.

WMF 1500 S+

WMF 1500 S+ rymmer 180 koppar per påfyllning och passar således utmärkt till det mellanstora kontoret. Maskinen kan leverera ett 40-tal olika drycker och är dessutom försedd med avancerade inställningsmöjligheter som säkerställer bästa möjliga smak!

Som om detta inte vore nog är WMF 1500 S+ utrustad med en intuitiv pekskärm som gör det enkelt att beställa önskad dryck.

Läs mer om WMF 1500 S+.

Få ett godare kaffe med Beans in Cup

På Beans in Cup brinner vi för att optimera kaffet på arbetsplatser i hela Sverige. Detta gör vi genom att tillhandahålla kompletta kaffelösningar som passar just dig, dina medarbetare och er arbetsplats.

Förutom ett brett sortiment av kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare så erbjuder vi också ett stort utbud av kaffe. Det är ni själva som väljer vilket kaffe som ska serveras i er maskin.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta en kaffelösning som passar just dig och dina behov.

Checklista-val-av-kaffelev-Beansincup