Fördelar med vattenmaskin på arbetsplatsen

Av Beans in Cup

Det finns en rad fördelar med en vattenmaskin på arbetsplatsen, vi listar några av dem här.

1. Det motverkar vätskebrist

Enligt en undersökning genomförd av YouGov får varannan svensk (53 procent) i sig mindre än 1 liter vatten per dag. Det är mindre än det rekommenderade dagsintaget enligt Livsmedelsverkets föreskrifter. Samma undersökning visar även att 6 av 10 personer (60 procent) upplever att det är svårt att få i sig tillräckligt med vätska.

För att slippa detta problem och göra det enklare för dina medarbetare att få i sig tillräckligt med vätska, kan du med fördel införskaffa en vattenmaskiner till arbetsplatsen. Tack vare att vattenmaskinerna är väldigt lättplacerade så kan de ställas på väl utvalda platser, även utanför köket. Placera dem exempelvis i konferensrum, korridorer eller andra platser där många anställda vistas.

2. Det ökar effektiviteten

Det finns många negativa aspekter av att inte få i sig tillräckligt med vatten. Har vi vätskebrist så påverkas såväl koncentrationsförmågan som energinivån på ett negativt sätt. Något som i sin tur leder till att effektiviteten bland medarbetare som inte får i sig tillräckligt med vätska minskar. Inte nog med att vattenmaskiner kan användas för att motverka vätskebrist, kan de således också nyttjas för att öka effektiviteten bland de anställda.

3. Det ger fler valmöjligheter

Med dagens smarta vattenmaskiner går det inte enbart att få tillgång till naturellt vatten, utan även kolsyrat. Något som gör att de anställda får fler valmöjligheter, vilket dessutom ökar chanserna att fler av dem ska få i sig det rekommenderade dagsintaget av vatten. Enligt den tidigare nämnda undersökningen från YouGov, uppgav nämligen varann person som hade tillgång till kolsyrat vatten att de drack mer.

Låt oss hjälpa dig med vattenmaskinen

Om du vill ta del av de fördelar som en vattenmaskin på jobbet medför kan du ta hjälp av Beans in Cup. Vi erbjuder ett brett sortiment av vattenmaskiner och anpassar vattenlösningen efter varje företags behov.

Vi hjälper er även med leverans och löpande service av maskinerna. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt dryckeslösning för ditt företag!