Beans in Cup förvärvar kaffeverksamheten från PacsOn

Vi stärker vår position ytterligare genom att förvärva genom att förvärva PacsOn Papperspartners kaffeverksamhet i norra Sverige. Målet med förvärvet är att etablera sig som en starkare aktör inom segmentet kaffe på jobbet, mot arbetsplatser i norra Sverige.

I och med övergången den 1 september 2021 träder Beans in Cup AB organisationsnummer 559085–5564, in som ny avtalspart gentemot PacsOns Papperspartner kunder och övertar alla rättigheter och skyldigheter enligt gällande kundavtal.

Fakturor som tidigare kommit från PacsOns Papperspartner kommer från och med detta datum att komma från Beans in Cup AB.

Läs vidare här nedan

Kom i kontakt med oss


Kontakta oss

Kontakta oss för att beställa varor eller få svar på din fråga. 020-858080

Kontakta Beans in Cup

Vi finns på flertalet orter över Sverige. Hör gärna av dig till oss. Kontaktinformation till våra lokalkontor

Det här är Beans in Cup

Vill du veta mer om oss? Läs gärna mer om våra kundlöften och vad vi kan erbjuda er. Till förstasidan

 


 

Beställning och serviceanmälan

Från och med den 1 september 2021 kommer vi märka kaffemaskinerna med nya maskinetiketter. På etiketterna finns en QR-kod som kan skannas med telefonen för att nå vår kundportal. I kundportalen kan ni bland annat beställa varor, se order- och servicehistorik och göra serviceanmälan av er maskin.

Ni kan även nå oss för beställning och serviceanmälan via telefon på 020-85 80 80.

  

Övrig kontaktinformation

Besöksadress: Fraktvägen 6E, 901 33 Umeå samt Verkstadsvägen 4, 931 61 Skellefteå
Telefonnummer vxl: 020 – 85 80 80
Ekonomiavdelning: ekonomi@beansincup.se
Order/Beställning: order@beansincup.se
Avtalsfrågor: avtal@beansincup.se

 


 

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med kontoret

  

  


Beans in Cup förstärker sin geografiska position i norra Sverige genom att förvärva PacsOns kaffeverksamhet

Det svenska office-coffee-företaget Beans in Cup stärker sin position ytterligare i Sverige genom att förvärva PacsOn Papperspartners kaffeverksamhet i norra Sverige. Målet med förvärvet är att etablera sig som en starkare aktör inom segmentet kaffe på jobbet, mot arbetsplatser i norra Sverige. Det har under en längre tid legat i företagets strategi att etablera en bättre täckning i Norrland och komma närmare företagen i denna region för att kunna erbjuda dessa kompletta kaffelösningar på arbetsplatsen. Datum för övertagandet är 1 september 2021.

– Det är med stor glädje vi välkomnar PacsOns kaffekunder till Beans in Cup. Vår förstärkta närvaro i norra Sverige kommer bli till en fördel för alla och vi kommer som alltid se till att leva upp till våra kundlöften: smak, service och hållbarhet, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup. PacsOns värderingar harmoniserar bra med våra när det gäller att kunna erbjuda hög kvalité på både kaffe och service, fortsätter Johan Åberg.

– Vi känner oss trygga med att våra kaffekunder blir väl omhändertagna och fortsatt får samma goda service, smakupplevelse och fler valmöjligheter, nu när vi väljer att lämna över den delen av vår verksamhet till Beans in Cup, säger Ulf Wiklund, VD för PacsOn Papperspartner. Vi är också övertygade om att Beans in Cup blir en långsiktigt bra partner som kan utveckla konceptet ytterligare, tillägger Ulf Wiklund.