Om Beans in Cup

Vi är en rikstäckande kaffeleverantör till arbetsplatser utifrån kundens syn på smak, service och hållbarhet.

Vi tar kaffe på största allvar

Vi tar kaffe på största allvar

Beans in Cup föddes genom en stark vilja att kunna erbjuda alla kontor och arbetsplatser det godaste kaffet på jobbet.

Idag är vi en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser och passionerade i vår strävan att erbjuda ett bättre kaffe på jobbet. Vi brinner för smaken på kaffet, den service vi ger våra kunder och för att verka i ett hållbart samhälle. Vår kunskap inom kafferosteri, maskintillverkning och kundens smakupplevelse är det som gör oss till den bästa kaffeleverantören.

Ska det vara så svårt att leverera gott kaffe till kontor?

Vi har jobbat med gott kaffe på jobbet sedan kaffebranschen startade. Med en lång erfarenhet har vi blivit experter på kaffe, kaffemaskiner och hållbarhet. Vår kunskap och service gör att varje kund får en godare upplevelse utifrån smak och hållbarhet.

Beans in Cup föddes 2017 genom att tre etablerade kaffebolag, Kaffebönan Handels AB, inCup AB och Beans AB gick samman till en kaffeleverantör. Det alla hade gemensamt var en strävan att det godaste kaffet ska finnas på jobbet och idag är vi en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser. Beans in Cup ägs till ca 55 % av investmentbolaget Pamica, resterande del ägs av styrelse och tidigare ägare.

Vi levererar kaffelösningar till på arbetsplatser i hela Sverige och vi är passionerade i vår strävan att erbjuda ett bättre kaffe på jobbet. Det gör vi genom professionalism och vår kunskap gör att varje kund får en god upplevelse, både utifrån smak, service och hållbarhet, som är vårt kundlöfte. Vi finns på 26 orter från Kiruna i norr till Malmö i syd med dryga 250 anställda.

 

Våra kundlöften

Smak

Smak

Vi är experter inom smak. Hemligheten är att du som kund bestämmer vad som är gott kaffe. Det gör oss till den bästa kaffeleverantören.
Hållbarhet

Hållbarhet

Gott kaffe blir godare om det är hållbart för både miljö och människor. Våra kunder ska veta att de bidrar genom att välja Beans in Cup.
Service

Service

Vi jobbar aktivt med att ligga i framkant gällande kaffemaskiner, kaffe, certifieringar och miljöinitiativ. Om vi inte vet, då tar vi reda på vad.
Personligt

Personligt

Vi ger utrymme för människor i vår värld att utvecklas och trivas på jobbet. Det vi har gemensamt är att vi brinner för att göra våra kunder nöjda, med gott kaffe och bra service.

Bli en del av Beans in Cup

Vill du vara med och bidra till ett bättre kaffe på jobbet?
Då passar du nog perfekt in i vårt glada gäng.