InCup Uppsala blir en del av Beans in Cup

Beans in Cup stärker sin position ytterligare genom att förvärva InCup i Uppsala. Målet med förvärvet är att etablera sig som en ännu starkare aktör inom segmentet kaffe på jobbet, mot arbetsplatser i hela Sverige.

I och med övergången träder Beans in Cup AB, organisationsnummer 559085–5564, in som ny avtalspart gentemot InCup Uppsala AB alla kunder och övertar alla rättigheter och skyldigheter enligt gällande kundavtal.

Fakturor som tidigare kommit från InCup Uppsala AB kommer med start ifrån månadsskiftet juni/juli 2021 komma från Beans in Cup AB.

Läs vidare här nedan

Kom i kontakt med oss


Redan kund hos InCup Uppsala

Kontakta oss som vanligt för att beställa varor eller få svar på din fråga. 018-125577 / uppsala@beansincup.se

Kontakta Beans in Cup

Vi finns på flertalet orter över Sverige. Hör gärna av dig till oss. Kontaktinformation till våra lokalkontor

Det här är Beans in Cup

Vill du veta mer om oss? Läs gärna mer om våra kundlöften och vad vi kan erbjuda er. Till förstasidan

  

Övrig kontaktinformation

Besöksadress: Säbygatan 23, 753 23 Uppsala
Kontaktperson: Jan Björkholm – Platschef Uppsala
Telefonnummer vxl: 020 – 85 80 80
Ekonomiavdelning: ekonomi@beansincup.se
Order/Beställning: order@beansincup.se
Avtalsfrågor: avtal@beansincup.se

 


 

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med kontoret

  

  


Beans in Cup fortsätter sin tillväxt och gör nytt förvärv

Beans in Cup stärker sin position ytterligare genom att förvärva InCup i Uppsala. Målet med förvärvet är att etablera sig som en ännu starkare aktör inom segmentet kaffe på jobbet, mot arbetsplatser hela Sverige. Datum för övertagandet är 1 april 2021.

– Det är med stor glädje vi välkomnar InCup Uppsala i Beans in Cup. InCup Uppsala är en verksamhet som passar mycket väl in i vår strategiska plan att ytterligare förstärka vår närvaro på respektive marknad samt stärka vår totala närvaro i Sverige. De har en lång och gedigen erfarenhet av branschen och tillsammans med deras driv passar detta in mycket väl i vår verksamhet. Vi välkomnar dem varmt in i vårt företag, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

– Det skall bli oerhört kul och spännande att ta detta steg med Beans in Cup och inkluderas i den nya organisationen. Detta kommer hjälpa oss att både utveckla och utvidga verksamheten så att vi kan möta kunders och marknadens behov ännu bättre. Vi kommer i och med detta att kunna stärka vår position i Uppsala och Roslagen, säger Janne Björkholm, tidigare ägare och VD på InCup Uppsala.

Tidigare ägaren och VD:n Janne Björkholm kommer att fortsätta sitt arbete inom koncernen, som platschef på Uppsala-kontoret.