Det goda kaffet

Vi brinner för smaken på kaffet, den service vi ger våra kunder och för att verka i ett hållbart samhälle. Vi skapar en godare kaffeupplevelse, i dubbel bemärkelse. Det kallar vi Det goda kaffet.

Så väljer ni rätt kaffelösning

1 Ert behov styr

1 Ert behov styr

Alla har olika krav, önskemål och smak kring kaffe på jobbet. Vi gör därför en ordentlig behovsanalys tillsammans med er för att hitta rätt kaffelösning.
2 Val av maskin och kaffe

2 Val av maskin och kaffe

Ni besöker vårt showroom och provar ut er kaffemaskin och kaffesort. Vi kan också kostnadsfritt ställa ut en kaffemaskin på prov hos er. Vår smakexpert ställer in smaken & ni utvärderar.
3 Smakgaranti

3 Smakgaranti

När vi installerar er kaffemaskin får ni godkänna smaken på just ert kaffe. En av våra smakexperter är på plats och går inte därifrån förrän ni är helt nöjda!
4 Uppföljning

4 Uppföljning

Vi utvärderar vårt arbete med er och säkerställer att ni är nöjda med smak och service. Behöver ni rådgivning finns vi alltid tillgängliga.

Garanterad smak

Smak är personligt och det är du som bestämmer vad som är gott.

Garanterad smak

För oss har smak alltid varit viktigast. Vi älskar kaffe och kaffemaskiner och gör allt för att våra kunder ska älska det kaffe vi levererar. Därför skräddarsyr vi varje avtal efter era önskemål. Ni bestämmer vad som är gott och vi serverar precis det kaffe ni tycker om. Våra utbildade smakexperter ställer in er kaffemaskin för optimal smak och låter er besluta om smaken.

 

Drift för din kaffemaskin

Du ska kunna dricka gott kaffe på jobbet varje dag. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra din kaffeupplevelse.

Drift för din kaffemaskin

Vi ser till att din kaffemaskin alltid fungerar och att kaffet inte tar slut. Vi jobbar med inställelsetider för felanmälan, miljösmarta leveranser, flexibla avtal och enkel beställning av kaffe, ingredienser och service.

 

Drick kaffe med godare samvete

Varje kopp gott kaffe som våra kaffemaskiner brygger ska vara en lika välförtjänt paus för miljön som för dig.

Drick kaffe med godare samvete

Beans in Cups verksamhet ska inte ske på bekostnad av samhället. Genom att välja rätt kaffeleverantör kan du faktiskt vara med och påverka miljön i rätt riktning. Vi är dessutom engagerade i sociala och ekonomiska frågor som inte bara handlar om kaffe men som berör oss alla.

 

Finns ditt företag i hela Sverige?

Vi kan erbjuda det godaste kaffet på jobbet, oavsett var i landet du befinner dig. Vi har stor erfarenhet med helhetslösningar för rikstäckande och centrala avtal.