Dala Kaffeservice blir en del av Beans in Cup

Beans in Cup stärker sin position ytterligare genom att förvärva Dala Kaffeservice i Borlänge. Målet med förvärvet är att etablera sig som en ännu starkare aktör i Dalarna med omnejd, inom segmentet kaffe på jobbet.

I och med övergången träder Beans in Cup AB, organisationsnummer. 559085–5564, in som ny avtalspart gentemot Dala Kaffeservice AB alla kunder och övertar alla rättigheter och skyldigheter enligt gällande kundavtal.

Fakturor som tidigare kommit från Dala Kaffeservice AB kommer med start från månadsskiftet maj/juni 2021 att komma från Beans in Cup AB.

Läs vidare här nedan

Kom i kontakt med oss


Redan kund hos Dala Kaffeservice

Nytt nummer för kontakt och beställning av varor. 020-85 80 80

Kontakta Beans in Cup

Vi finns på flertalet orter över Sverige. Hör gärna av dig till oss. Kontaktinformation till våra lokalkontor

Det här är Beans in Cup

Vill du veta mer om oss? Läs gärna mer om våra kundlöften och vad vi kan erbjuda er. Till förstasidan

  

Övrig kontaktinformation

Besöksadress: Cirkelgatan 16, 781 72 Borlänge
Kontaktperson: Daniel Karlhager – Platschef Borlänge
Telefonnummer vxl: 020 – 85 80 80
Ekonomiavdelning: ekonomi@beansincup.se
Order/Beställning: order@beansincup.se
Avtalsfrågor: avtal@beansincup.se

 


 

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med kontoret

  

  


Beans in Cup fortsätter sin tillväxt och förvärvar Dala Kaffeservice

Det svenska office-coffee-företaget Beans in Cup stärker sin position ytterligare genom att förvärva Dala Kaffeservice i Borlänge. Målet med förvärvet är att etablera sig som en ännu starkare aktör i Dalarna med omnejd, inom segmentet kaffe på jobbet. Datum för övertagandet är 14 maj 2021. Övertagandet innebär Dala Kaffeservice flyttar in med sin kundstock i Beans in Cups befintliga lokaler i Borlänge.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Dala Kaffeservice kunder till Beans in Cup. Vår förstärkta närvaro i Dalarna kommer bli till en fördel för alla och vi kommer som alltid se till att leva upp till våra kundlöften: smak, service och hållbarhet, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

– Vi har, sedan Dala kaffeservice grundades, haft ambitionen att bli en framträdande aktör som kaffeleverantör till företag i Dalarna. Med Beans in Cup som nya ägare öppnar sig fler möjligheter och vi är övertygade om att våra kunder kommer få en ännu bättre leverans av ”kaffe på jobbet”, nu när vi väljer att lämna över, säger Peter Andersson, tidigare ägare på Dala Kaffeservice.