Coffee House blir en del av Beans in Cup

Beans in Cup stärker sin position ytterligare genom att förvärva Coffee House i Borås. Målet med förvärvet är att etablera sig som en ännu starkare aktör inom segmentet kaffe på jobbet, mot arbetsplatser i hela Sverige.

I och med övergången träder Beans in Cup AB organisationsnummer 559085–5564, in som ny avtalspart gentemot CoffeeHouse Borås alla kunder och övertar alla rättigheter och skyldigheter enligt gällande kundavtal.

Fakturor som tidigare kommit från CoffeeHouse Borås kommer från och med månadsskiftet juni/juli 2021 att komma från Beans in Cup AB.

Läs vidare här nedan

Kom i kontakt med oss
 

Redan kund hos Coffee House

Kontakta oss som vanligt på telefon för att beställa varor eller få svar på din fråga. 033-131122

Kontakta Beans in Cup

Vi finns på flertalet orter över Sverige. Hör gärna av dig till oss. Kontaktinformation till våra lokalkontor

Det här är Beans in Cup

Vill du veta mer om oss? Läs gärna mer om våra kundlöften och vad vi kan erbjuda er. Till förstasidan

 

Övrig kontaktinformation

Besöksadress: Ålandsgatan 10, 504 41 Borås
Kontaktperson: Jan Carreman – Platschef Borås
Telefonnummer vxl: 020 – 85 80 80
Ekonomiavdelning: ekonomi@beansincup.se
Order/Beställning: order@beansincup.se
Avtalsfrågor: avtal@beansincup.se

 


 

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med kontoret

 

 


Beans in Cup fortsätter sin tillväxt och gör nytt förvärv

Beans in Cup stärker sin position ytterligare genom att förvärva Coffee House i Borås. Målet med förvärvet är att etablera sig som en ännu starkare aktör inom segmentet kaffe på jobbet, mot arbetsplatser hela Sverige. Datum för övertagandet är 1 april 2021.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Coffee House i Beans in Cup. Coffee House är en verksamhet som passar mycket väl in i vår strategiska plan att ytterligare förstärka vår närvaro på respektive marknad samt stärka vår totala närvaro i Sverige. De har en lång och gedigen erfarenhet av branschen och tillsammans med deras driv passar detta in mycket väl i vår verksamhet. Vi välkomnar dem varmt in i vårt företag, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

– Vi har, sedan Coffee House grundades, haft ambitionen att bli en framträdande aktör som kaffeleverantör till företagen i Västsverige. Med Beans in Cup som nya ägare öppnar sig fler marknader och sektorer, som vi tidigare saknat möjlighet att agera inom. Båda bolagen delar samma syn på hur försäljning och service skall bedrivas och att nu få en stark ägare som Beans in Cup är väldigt positivt för oss och alla våra kunder, säger Claes Löthman, tidigare VD på Coffee House i Borås.

Coffee House tidigare VD, Claes Löthman, kommer att fortsätta sitt arbete inom koncernen, som platschef på Borås-kontoret.