Service

För att leva upp till avtalet, arbetar våra smakexperter endast med smakfrågor och smakjusteringar, tillsammans med marknadens bästa tekniker, maskiner och kaffebönor.

Det finns ingen kaffesituation som vi inte kan lösa

Det finns ingen kaffesituation som vi inte kan lösa

Att skapa din bästa kaffeupplevelse är det vi jobbar för. Därför lägger vi ned mycket tid och kärlek för att se till att du aldrig behöver vara utan ditt kaffe.

Vi jobbar med inställelsetider vid eventuella fel på maskinen, ditt kaffe skickas med miljösmarta leveranser och du som kund har alltid chans att se över dina kaffemaskiner och avtal.

Så garanterar vi servicen

Rätt maskiner

Rätt maskiner

Oavsett vilken kaffemaskin du väljer från oss, kan vi lova hög kvalité i allt vi levererar. Våra maskiner är särskilt utvalda för att passa in på arbetsplatsen och brygger varje kopp med lika god smak.
Experter på teknik

Experter på teknik

På Beans in Cup har vi kunniga tekniker som är utbildade för att klara av service på alla våra kaffemaskiner. Vi har egen service utan mellanhänder. Om något skulle hända med din kaffemaskin, kan vi lösa din kaffesituation direkt.
Inställelsetid

Inställelsetid

Vid eventuella fel på din maskin garanterar vi att vara på plats inom överenskommen tid. Vi har flera lokala kontor vilket gör att vi alltid finns tillgängliga om något skulle hända, och vi kan snabbt ta oss ut till er.