Smak

Smakupplevelsen är det absolut viktigaste för oss på Beans in Cup. Om vi inte kan leverera precis det kaffe som faller er i smaken har vi inget i kaffebranschen att göra. Därför lämnar vi alltid en smakgaranti.

Hur får man till ett gott kaffe på kontoret?

Hur får man till ett gott kaffe på kontoret?

Vi jobbar dagligen med att säkerställa god smak i alla våra kaffemaskiner, och receptet är inte det minsta hemligt. Hur gott ett kaffe blir beror på flera olika faktorer, hur ditt vatten är beskaffat, vilken kaffesort och kaffemaskin du väljer samt hur din kaffemaskin är inställd. Framför allt styrs ett gott kaffe av vilken kaffesmak just du har.

Smakexperter

Vi brinner för smakupplevelsen och är experter på tekniken bakom en god kopp kaffe.

Smakexperter

Det är ni och inte vi som bestämmer vad som är gott kaffe. Våra utbildade smakexperter ställer in maskinen efter era önskemål och er smak. Skulle era preferenser förändras över tiden kommer vår smakexpert till er och justerar smaken tills dess att ni är nöjda.

Brett kaffesortiment

Brett kaffesortiment

För att kunna göra ett gott kaffe är kaffesorten väldigt viktig. Därför jobbar vi på Beans in Cup med flera leverantörer för att möta er personliga smak och alltid kunna leverera ett perfekt kaffe på kontoret.

Det är ni som väljer vilket kaffe som ska serveras i er kaffemaskin, ni väljer från vårt breda sortiment utifrån er smak. Vi gillar certifierat kaffe, och blir alltid lite extra glada om ni väljer ett kaffe som är god både för människor och miljö.

Som ett steg på vägen har Beans in Cup sedan länge tagit beslut om att vi inte tar in kaffesorter som inte är tredjepartscertifierade. Vi testar även allt kaffe hos oss, innan vi tar in det i vårt sortiment.

Kaffeskola

På Beans in Cup älskar vi att prata om kaffe och smak. Det är viktigt att känna igen ett gott kaffe, därför utbildar vi oss och delar ofta och gärna med av vår kunskap till våra kunder.

Vill du och dina kollegor få mer kunskap i kaffe?
Våra smakexperter erbjuder kaffeutbildningar och kaffeprovningar för ditt företag.