Espressomaskiner

En espressomaskin på jobbet sätter guldkant på tillvaron. Skäm bort dig och dina medarbetare och tillred en intensiv espresso, fluffig cappuccino eller en krämigt god caffe latte med våra enkla och smidiga espressobryggare.

När du väljer att hyra en espressomaskin hos oss på Beans in Cup kan du vara säker på att du får mer än bara en maskin. Du får ett helhetskoncept som omfattar både smak, service och hållbarhet.

Din smakupplevelse är för oss det viktigaste. Våra smakexperter hjälper dig därför att hitta den kaffesort som faller just dig och dina medarbetare i smaken, samtidigt som våra tekniker ser till att finjustera maskinerna så att de lever upp till det vi lovar. Därefter servar vi kontinuerligt er espressobryggare för att säkerställa att den alltid är i toppskick.

Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete erbjuder vi espressosorter som certifierats av tredje part, parallellt som våra maskiner drivs av förnybar el. När du väljer att hyra din espressomaskin hos Beans in Cup kan du därför vara säker på att du får en maskin som både smakar och gör gott för människor och miljö!