Växjö

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Växjö

Varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor – ditt förstahandsval när du önskar att hyra en kaffemaskin i Växjö med omnejd. Våra professionella och dedikerade medarbetare hjälper dig att hitta en kaffelösning som faller just er i smaken!

Vi erbjuder service och uthyrning av kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare till företag i Kronoberg, Kalmar och Blekinge. När du vänder dig till oss kan du däremot vara säker på att du får mer än bara maskin som klarar av att leverera välsmakande kaffe. Du får också en maskin som gör gott för både människor och miljön.

Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete tillhandahåller vi endast kaffe som har certifierats av tredje part. Samtliga av våra maskiner drivs också av förnybar el. Utöver detta kan vi även stoltsera med att vi är en av två företag som är godkänd för en Svanenmärkt kaffetjänst.

Som du säkerligen har märkt finns det många fördelar med att vända dig till oss på Beans in Cup när du önskar ett godare kaffe på jobbet. Varmt välkommen!