Västerås

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Västerås och Södermanland

Önskar du en smakfullare kaffeupplevelse på jobbet? Då är du varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor i Västerås.

Vi har ett brett utbud av kaffemaskiner och kaffeautomater för uthyrning till företags- och organisationskunder. När du väljer att hyra din kaffemaskin hos oss får du däremot så mycket mer än bara en maskin som levererar gott kaffe. Du får även ta del av ett unikt koncept som kretsar kring smak, service och hållbarhet.

Du väljer själv vilket kaffe som er maskin ska fyllas med, men vi hjälper er gärna att hitta det alternativ som faller er bäst i smaken. Vi installerar även er maskin och finjusterar inställningarna för att den ska leva upp till vårt löfte om det godaste kaffet på jobbet. Genom vår kontinuerliga service är er kaffemaskin alltid i toppskick!

Som en del av vårt hållbarhetsarbete erbjuder vi miljö- och rättvisemärkt kaffe samtidigt som alla våra maskiner drivs av förnybar el. Vi är också ett av få företag som kan erbjuda en Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet.

Varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor – ditt förstahandsval när du vill hyra en kaffemaskin i Västerås med omnejd.