Stockholm

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Stockholm

Om du önskar en bättre kaffeupplevelse på jobbet är du nu ett steg närmare detta. Vi på Beans in Cup brinner nämligen för att leverera förstklassigt kaffe på arbetsplatser över hela Stockholm. Något som vi gör genom att erbjuda kompletta kaffelösningar som är anpassade efter just dig och dina medarbetare!

Din smakupplevelse är för oss det allra viktigaste. Därför erbjuder vi en unik smakgaranti som säkerställer att du och dina medarbetare får en kaffeupplevelse som passar just era preferenser. Ni väljer själva vilket kaffe ni vill fylla er maskin med och våra kompetenta smakexperter ser därefter till att ställa in den efter ert tycke och smak, ända tills ni är nöjda.

Ett kaffe ska däremot inte bara smaka gott, det ska också göra gott. Därför arbetar vi uteslutande med produkter som är certifierade från tredje part, däribland Fairtrade, KRAV och Rainforest Alliance för att bara nämna några. Vi arbetar även aktivt med andra hållbarhetsfrågor.

I Stockholm ligger Beans in Cup i Solna Strand. Där har vi vårt kontor och lager, men även ett showroom som du alltid kan besöka. Om ert företag är intresserat av att dricka gott kaffe på jobbet, är ni varmt välkomna att besöka vår lounge där ni kan få provsmaka kaffe och få en demonstration av våra olika kaffemaskiner.

Välkommen till Beans in Cup, ditt förstahandsval när du önskar att hyra en kaffemaskin i Stockholm med omnejd!