Malmö

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Malmö!

Välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor, ditt förstahandsval när du önskar att hyra en kaffemaskin i Malmö med omnejd!

Vi erbjuder ett stort utbud av kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare, vilka vi kombinerar med kunskap och service för att skapa godare kaffeupplevelser på arbetsplatser över hela Skåne.

Med godare kaffeupplevelser menar vi inte bara maskiner som klarar av att leverera gott kaffe, utan som också klarar av att göra gott för människor och miljön. Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete erbjuder vi endast produkter som är certifierade av tredje part samtidigt som alla våra maskiner drivs av förnybar el.

Det är du och dina medarbetare som själva väljer vilket miljö- och rättvisemärkt kaffe som er maskin ska fyllas med. Våra kompetenta smakexperter ställer därefter in maskinen utifrån era preferenser och ger sig inte förens kaffet smakar precis som ni önskar. Det är vår smakgaranti till er.

När du vänder dig oss kan du vara säker på att våra kompetenta medarbetare på kontoret i Lomma skräddarsyr en kaffelösning som faller just dig och dina kollegor i smaken!