Östersund

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Östersund

Önskar du att hyra en kaffemaskin till din arbetsplats? Då kan du vända dig till ditt lokala Beans in Cup kontor i Jämtland. Här arbetar dedikerade medarbetare för att förbättra din kaffeupplevelse på jobbet!

För att säkerställa att du får njuta av gott kaffe på jobbet erbjuder vi flertalet kaffelösningar som vi skräddarsyr efter just dig och dina medarbetares behov. Till oss kan du exempelvis vända dig om du önskar att hyra:

• En kaffemaskin till kontoret
• En espressomaskin till kontoret
• En kaffebryggare till kontoret
• En vattenmaskin till kontoret

Vi nöjer oss däremot inte med att endast leverera en kaffemaskin till ditt kontor. Därför erbjuder vi bl.a. en unik smakgaranti som gör att upplevelsen blir precis som ni vill. Tillsammans hittar vi en kaffesort som faller er i smaken och vi ser även till att ställa in maskinen för att passa just era smakpreferenser. Därefter tar vi hand om den löpande driften.

För oss ska kaffe inte bara smaka gott, utan också göra gott. Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete tillhandahåller vi därför ett brett sortiment av miljö- och rättvisemärkta produkter. Utöver detta arbetar vi även aktivt med olika hållbarhetsprojekt som fokuserar på både miljö-, sociala- och ekonomiska frågor.

Välkommen in på en god kopp kaffe!