Örnsköldsvik

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Örnsköldsvik

Önskar du att hyra en kaffemaskin som levererar en smakrikare upplevelse på arbetsplatsen? I så fall är du varmt välkommen att vända dig till ditt lokala Beans in Cup kontor – ditt förstahandsval när vill hyra en kaffemaskin i Örnsköldsvik med omnejd.

Vi har ett brett utbud av kaffemaskiner och kaffeautomater för uthyrning till företags- och organisationskunder. När du hyr din maskin hos oss kan du däremot vara säker på att du får mycket mer än bara en smakfullare kaffeupplevelse. Du får också en maskin som gör gott för både människor och miljön.

På Beans in Cup har vi nämligen utvecklat ett unikt helhetskoncept som kretsar kring smak, service och hållbarhet. Något som bl.a. innebär att ni tillsammans med våra smakexperter får prova olika kaffesorter och maskiner för att hitta de som faller just er i smaken.

Marknadens bästa tekniker installerar sedan er maskin och ser till att finjustera inställningarna för att passa just er. De ser sedan till att kontinuerligt serva kaffemaskinen för att den ska leva upp till det vi lovar – det godaste kaffet på jobbet, kopp efter kopp.

Som en del av vårt hållbarhetsarbete erbjuder vi endast kaffe som är miljö- och rättvisemärkt av oberoende organisationer, däribland Fairtrade, Rainforest Alliance och KRAV. Vi erbjuder också Gröna maskiner och en Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet.

Varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor i Örnsköldsvik – ditt förstahandsval när du önskar en kaffelösning som lever upp till dina höga krav på smak, service och hållbarhet!