Örebro

Beans in Cup – när du vill hyra kaffemaskin i Örebro

Varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor – ditt förstahandsval när du önskar att hyra en kaffemaskin, espressomaskin eller kaffeautomat i Örebro. Här jobbar 12 passionerade medarbetare för att göra din kaffeupplevelse godare!

Genom att vända dig till oss på Beans in Cup får du däremot så mycket mer än bara en kaffemaskin. Du får ett unikt helhetskoncept som kretsar kring smak, service och hållbarhet.

Din smakupplevelse är för oss det viktigaste. Du och dina medarbetare väljer därför själv vilket kaffe som er maskin ska fyllas med. För att hitta en kaffesort som faller er i smaken erbjuder vi provsmakningar tillsammans med våra smakexperter.

När det sedan är dags att leverera och montera maskinen görs detta av marknadens bästa tekniker, vilka också finjusterar maskinen för att passa just era smaklökar. De servar sedan maskinen med jämna mellanrum. Allt för att leva upp till vårt löfte om det godaste kaffet på jobbet.

Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete tillhandahåller vi endast kaffe som är miljö- och rättvisemärkt. Vi är dessutom en av få företag att kunna erbjuda Gröna maskiner och en Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet.

Varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor i Örebro!