Mariestad

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Mariestad

Önskar du en smakfullare kaffeupplevelse på jobbet? Då är du varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor i Mariestad. Här arbetar ett gäng dedikerade medarbetare för att göra din kaffeupplevelse godare.

Vi erbjuder dig ett unikt helhetskoncept som syftar till att ge dig bästa möjliga upplevelse när det kommer till såväl smak och service som hållbarhet. Tillsammans med våra smakexperter hittar ni det kaffe som faller just er i smaken. De guidar er också till den kaffemaskin, espressomaskin eller kaffebryggare som är bäst lämpad för er arbetsplats.

För att kunna leva upp till vårt löfte om det godaste kaffet på jobbet installerar och finjusterar våra tekniker maskinen. De ser också till att kontinuerligt serva den.

Utöver smak och service lägger vi stor vikt vid hållbarhet. Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete tillhandahåller vi uteslutande miljö- och rättvisemärkt kaffe som certifierats av tredje part. Till dessa hör UTZ, EU-ekologiskt och Rainforest Alliance bland många fler.

Att kunna erbjuda Gröna maskiner och en Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet är ytterligare exempel på vårt gedigna hållbarhetsarbete.

Varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor – ditt förstahandsval när du vill hyra en kaffemaskin i Mariestad med omnejd.

 


 


Annica Haglund

Platschef

Fredrick Carlsson

Säljare

Mikael Andersson

Servicechef

Rickard Ohlin

Servicetekniker

Marianne Gustafsson

Servicetekniker

Urban Söderström

Leverans/service