Linköping

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Linköping

Varmt välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor, ditt förstahandsval när du vill hyra en kaffemaskin i Linköping med omnejd. Här arbetar ett trettiotal medarbetare som alla brinner för att göra din kaffeupplevelse på jobbet godare!

Vi erbjuder service i hela Östergötland med ett brett utbud av kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare för uthyrning till företags- och organisationskunder.

När du vänder dig till oss kan du däremot vara säker på att du får mycket mer än bara en maskin som levererar välsmakande kaffe. Du får också en maskin som gör gott för människor och miljön. Vi lägger nämligen stor vikt vid hållbarhet och det genomsyrar allt vi gör.

Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete tillhandahåller vi endast kaffe som certifierats av tredje part, däribland Rainforest Alliance, Fairtrade och KRAV.

Om du önskar en fikalösning som tar ansvar hela vägen, kan du med fördel välja vår Svanenmärkta kaffetjänst på jobbet. Beans in Cup är det andra företaget i Sverige som är godkänd för en Svanenmärkt kaffetjänst.

Om ni är intresserad av att dricka gott kaffe på jobbet i Linköping, är ni varmt välkomna att besöka vårt kontor i Linköping där ni kan få provsmaka kaffe och få en demonstration av våra olika kaffemaskiner.

 


 


Christian Hermansson

Account Manager

Pia Rylander

Administration

Fredrik Hjärtstrand

Serviceansvarig

Henrik Lidman

Innesälj/Administration

Rickard Johansson

Säljare, säljledare

Emil Lögdberg Fredriksson

Smakvärd

Mats Johansson

Servicetekniker

Fredrik Levin

Servicetekniker

Joakim Danielsson

Servicetekniker

Tomas Sammons

Servicetekniker

Peter Johansson

Servicetekniker

Erik Wallin

Servicetekniker

Urban Eriksson

Servicetekniker

Joakim Ström

Växel/admin

Sadi Jardali

Servicetekniker

Joakim Karlsson

Servicetekniker

Eddie Holgersson

Smakvärd