Karlstad

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Karlstad

Välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor – ditt förstahandsval när du vill hyra en kaffemaskin i Karlstad. Här arbetar 7 passionerade medarbetare med ett gemensamt mål – att göra din kaffeupplevelse på jobbet godare!

Med hjälp av vårt unika koncept kan du vara säker på att du får en upplevelse som kretsar kring både smak, service och hållbarhet.

För att du och dina medarbetare ska få ett kaffe som faller er i smaken erbjuder vi kostnadsfria demonstrationer tillsammans med en smakexpert. Tillsammans provar ni olika maskiner och kaffesorter för att hitta den som passar just er.

Som en del av vårt hållbarhetsarbete erbjuder vi endast kaffe som har certifierats av tredje part. Något som säkerställer att det både smakar och gör gott. Alla våra maskiner drivs dessutom av förnybar el samtidigt som vi är en av två företag att kunna erbjuda en Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet.

För att våra maskiner ska kunna leva upp till det vi lovar – det godaste kaffet på jobbet – installeras och finjusteras de av marknadens bästa tekniker. Därefter ser vi till att kontinuerligt serva dem. Det är vår smak- och driftgaranti till er!