Göteborg

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Göteborg

Önskar du att hyra en kaffemaskin i Göteborg med omnejd? Då är du varmt välkommen att vända dig till ditt lokala Beans in Cup kontor. Här arbetar vi för att göra din kaffeupplevelse på arbetsplatsen godare!

För att säkerställa att du får njuta av gott kaffe på jobbet erbjuder vi flertalet kaffelösningar som vi skräddarsyr efter just dig och dina medarbetares behov. Till oss kan du exempelvis vända dig om du önskar att hyra:

• En kaffemaskin till kontoret
• En espressomaskin till kontoret
• En kaffebryggare till kontoret
• En vattenmaskin till kontoret

Vi nöjer oss däremot inte med att endast leverera en kaffemaskin till ditt kontor. Därför erbjuder vi bl.a. en unik smakgaranti som gör att upplevelsen blir precis som ni vill. Tillsammans hittar vi en kaffesort som faller er i smaken och vi ser även till att ställa in maskinen för att passa just era smakpreferenser. Därefter tar vi hand om den löpande driften.

För oss ska kaffe inte bara smaka gott, utan också göra gott. Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete tillhandahåller vi därför ett brett sortiment av miljö- och rättvisemärkta produkter. Utöver detta arbetar vi även aktivt med olika hållbarhetsprojekt som fokuserar på både miljö-, sociala- och ekonomiska frågor.

Vill du och dina kollegor säkerställa att vi håller det vi lovar? I Göteborg har vi ett lager och showroom som du alltid kan besöka. Om ert företag är intresserat av att dricka gott kaffe på jobbet, är ni varmt välkomna att besöka vår lounge där ni kan få provsmaka kaffe och få en demonstration av våra olika kaffemaskiner.

Välkommen in på en god kopp kaffe!

Christian Arenäs

Platschef

Jan Larsen

KAM/Säljare

Joanna Winbladh Lif

Säljare

Mattias Carreman

Säljare

Christoffer Jungtell

Säljare

Kenneth Ivarsson

Säljare

Johanna Persson

Admin/Kundsupport

Fernando Salinas

Servicechef

Erkin Bour

Smakexpert

Magnus Mild

Servicetekniker

Fredrik Johansson

Servicetekniker

David Johansson

Servicetekniker

Johanna Olsson

Servicetekniker

Annelie Eriksson

Smakkontrollant

Björn Johansson

Smakkontrollant

Nina Strauss

Smakkontrollant

David Mirkovic

Smakkontrollant

Martin Samuelsson

Innetekniker

Patrick Bjelkholm

Smak- och fälttekniker

Christian Klöfverskjöld

Lager/Leverans