Våra kunder

Referenser

Plantagen

”Jag smakade på kaffe från Beans in Cup hos en truckleverantör, och gillade verkligen smaken! Eftersom jag är en kräsen kaffekonsument känns det bra att numer ha en god kaffelösning även på jobbet, med smakgaranti dessutom! Att Beans in Cup har en tydlig miljö- och hållbarhetsprofil var också mycket viktigt när jag valde ny kaffeleverantör.”
Tobias Douhan
Fastighetsansvarig

GleSYS

”För oss var det viktigt att hitta en kaffemaskin som kom så nära vanligt bryggkaffe som möjligt. Beans in Cup BiC kunde erbjuda den mest lämpade lösningen till oss i form av maskin, tillgänglighet och pris. Maskinen vi fick levererat har uppfyllt de krav och förväntningar vi hade till fullo. Det är väldigt viktigt för oss med gott kaffe då konsumtionen är hög och värderas högt bland alla kollegor"
Patrick Johansson
Kontorsansvarig Falkenberg

Knowit

"Beans in Cups representanter är alltid trevliga och tillmötesgående. Vi får alltid snabb service om något inte fungerar som det ska. Våra kunder berömmer oss ofta för vårt goda kaffe och våra anställda tar hellre en ”kopp på kontoret” efter lunchen. Det är ett gott betyg som vi värnar om."
Mats Ohlsson
Exec Vice President Business Development

Länsförsäkringar Östgöta

"Beans in Cup finns i vårt närområde vilket har visat sig vara väldigt smidigt eftersom de kan komma till oss med kort varsel om det behövs. Under årens lopp har vi vid flera tillfällen velat uppgradera våra maskiner och då har Beans in Cup löst både avtal och det fysiska bytet mycket smidigt. Sist men inte minst smakar kaffet alldeles utmärkt."
Ulf Larsson
Fastighetschef