Våra kunder

Referenser

Scanreco

"Efter upphandling stod det klart att Scanreco väljer Beans in Cup som fortsatt kaffeleverantör. Beans in Cup vinner på den professionalism som finns i alla led från säljare till tekniker och personalen som tar emot felanmälningar. Kaffet slog konkurrenterna på fingrarna, att få ut den smaken ur kaffet från en kaffemaskin som Beans in Cup får är det inte många som klarar. Beans in Cup var det självklara valet för Scanreco även denna gång!"
Patrik Hammarlund
Facility Manager

Plantagen

”Jag smakade på kaffe från Beans in Cup hos en truckleverantör, och gillade verkligen smaken! Eftersom jag är en kräsen kaffekonsument känns det bra att numer ha en god kaffelösning även på jobbet, med smakgaranti dessutom! Att Beans in Cup har en tydlig miljö- och hållbarhetsprofil var också mycket viktigt när jag valde ny kaffeleverantör.”
Tobias Douhan
Fastighetsansvarig

GleSYS

”För oss var det viktigt att hitta en kaffemaskin som kom så nära vanligt bryggkaffe som möjligt. Beans in Cup BiC kunde erbjuda den mest lämpade lösningen till oss i form av maskin, tillgänglighet och pris. Maskinen vi fick levererat har uppfyllt de krav och förväntningar vi hade till fullo. Det är väldigt viktigt för oss med gott kaffe då konsumtionen är hög och värderas högt bland alla kollegor"
Patrick Johansson
Kontorsansvarig Falkenberg

Knowit

"Beans in Cups representanter är alltid trevliga och tillmötesgående. Vi får alltid snabb service om något inte fungerar som det ska. Våra kunder berömmer oss ofta för vårt goda kaffe och våra anställda tar hellre en ”kopp på kontoret” efter lunchen. Det är ett gott betyg som vi värnar om."
Mats Ohlsson
Exec Vice President Business Development

Länsförsäkringar Östgöta

"Beans in Cup finns i vårt närområde vilket har visat sig vara väldigt smidigt eftersom de kan komma till oss med kort varsel om det behövs. Under årens lopp har vi vid flera tillfällen velat uppgradera våra maskiner och då har Beans in Cup löst både avtal och det fysiska bytet mycket smidigt. Sist men inte minst smakar kaffet alldeles utmärkt."
Ulf Larsson
Fastighetschef

SECURITAS SVERIGE AB, Region Stockholm, Sthlm Utryckning

”Ni håller en avsevärt högre servicenivå och kundfokus. Under den tid vi haft era maskiner, så har vi haft väldigt få driftstörningar, och de få störningar vi har haft, har åtgärdats omgående. Likaså era leveranser vid beställning, som sker utan dröjsmål, vi är imponerade! Och slutligen, kanske det viktigaste, aromen… Det märks en tydlig skillnad mot andra leverantörer att ni har lagt, och lägger, tid på att finkalibrera era maskiner och det uppskattas!”
Daniel Blom
Bitr Regionchef