Kundberättelse

Kaffemaskinen - en viktig och naturlig samlingspunkt

Storbildsfabriken_kundcase_1
Beans in Cup säkerställer att Storbildsfabriken alltid dricker det godaste kaffet. 
 
Storbildsfabriken är experter på att bygga smart synlighet genom att kombinera innovativa fysiska och digitala kommunikationslösningar som är skräddarsydda för varje specifik situation. På kontoret i Linköping sitter ca 20 medarbetare. Mikael Wrang, affärsutvecklare på Storbildsfabriken berättar om samarbetet med Beans in Cup.
 
En viktig samlingspunkt
På Storbildsfabriken är kaffemaskinen en viktig och naturlig samlingspunkt flera gånger om dagen. Mikael Wrang berättar att samarbetet med Beans in Cup har fungerat bra sedan starten 2018.
- Vi har en fastighet där vi har lagt mycket tid och engagemang på att skapa en skön atmosfär med hög trivselfaktor. Givetvis är kaffeautomaten en viktig och naturlig samlingspunkt flera gånger om dagen.
 
Smidighet och kvalité har varit avgörande
Mikael berättar att helheten och den smidiga upplevelsen, tillsammans med det breda urvalet av maskiner och smaker, gjorde det enkelt att välja Beans in Cup som kaffeleverantör. Att det går snabbt och enkelt att beställa nya varor och att det är kunnig personal som servar maskinerna är något som Storbildsfabriken värdesätter.
- Vi talar bland annat om vikten av att dricka upp kaffet i sin kopp och är glada för att maskinen vi har kontinuerligt servas samt att Beans in Cup lyhört återkommit och hjälpt oss att justera inställningarna så att vi kan få den bästa upplevelsen i smak och mängd per kopp, till sista droppen.
 
Hållbarhet är en central aspekt när Storbildsfabriken väljer kaffeleverantör. 
- Att ha en kaffeleverantör som kan förse oss med en kombination av relevanta certifieringar som Faitrade, Rainforest Alliance/UTZ och KRAV, på sina produkter är av avgörande betydelse för oss. Det är viktigt att våra leverantör delar vår ambition att vara en del av lösningen och omställningen i klimatkrisen, vilket gör valet av leverantör enkelt för oss, avslutar Mikael.