Kundberättelse

Högt engagemang kring kaffe på kontoret – därför satsar Anticimex på kvalitet och smak

 

 

Maria Zälle-3

Beans in Cup säkerställer tillgången på högkvalitativt kaffe på Anticimex kontor i Stockholm.

 

Anticimex är experter på skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Med innovativa lösningar har bolaget tagit ansvar för människors hälsa och livskvalitet sedan 1934. På Anticimex huvudkontor i Stockholm sitter idag ca 120 medarbetare. Maria Zälle, kontorschef på Anticimex, berättar om samarbetet med Beans in Cup och hur gott kaffe höjer fikaupplevelsen på kontoret.

Satsar på smak och hög kvalitet
På Anticimex är kaffe en viktig del av arbetsdagen. Med upp till 40-120 personer inne på kontoret varje dag är det avgörande att ha en pålitlig kaffeleverantör. Maria Zälle berättar att samarbetet med Beans in Cup har fungerat bra redan från starten 2017.

- När vi flyttade till ett nytt kontor fick personalen tycka till om det mesta kopplat till trivsel på kontoret och kaffet var en viktig del som många hade åsikter om. Man bestämde då att det var viktigt att satsa högt i kvalitet och då föll valet på Beans in Cup.

Maria berättar att det blev tydligt att starkt kaffe är viktigt för Anticimex personal under första smakprovningen.

- Beans in Cup har hög kunskap om smak, vilket vi uppskattar. Vi fick testa mycket kopplat till smak när vi var på besök i Beans in Cups showroom och vi fick det precis som vi ville ha det – starkt kaffe!

Viktigt med snabb och personlig service
Maria betonar vikten av en fungerande kaffemaskin och att alltid ha service nära till hands.

- Beans in Cup är jättesnabba att komma ut på service om vi behöver hjälp. Det är personlig service och vi har fått mycket bra hjälp av serviceteknikerna som kommer och håller koll på våra maskiner. Om man vill testa något nytt eller om maskinen inte gör som den ska kan man lita på att de hittar en lösning som vi är nöjda med.

Att smaken är högsta prioritet hos Anticimex råder det inga tvivel om. Maria vittnar om att maskinens kapacitet och kaffets smak är avgörande när det kommer till fikalösningar.

- Hos oss pratar medarbetare mycket om kaffet och om hur uppskattat det är. Om vår personal äter lunch ute kommer de ofta tillbaka till kontoret för att dricka kaffe, för det godaste kaffet finns här. Det är aldrig någon som köper med sig kaffe från pressbyrån i pappmugg. En del säger till och med ”äntligen får jag dricka det här kaffet igen” när de kommer tillbaka efter semestern, ett väldigt gott betyg.

För Anticimex är även hållbarhet en viktig faktor vid valet av kaffeleverantör.
- Både vi och våra ägare EQT AB Group har ett aktivt hållbarhetsarbete så det känns som en självklarhet att vår kaffeleverantör har det också, avslutar Maria.