Four O’ Clock

Four O’Clock erbjuder ett komplett te-sortiment med 20 unika smaker i alla te-kategorier; Rooibos, Chai, Svart te, Grönt te och Ört te. Alla teer är både ekologiskt och Fairtrade-certifierade.

FOUR O’CLOCK – En upplevelse i varje kopp

Four O’Clock ekologiska och Fairtrade-certifierade teer är inspirerade från världens alla kulturer. Med naturliga råvaror, exotiska kryddor och örter från olika delar av världen. Nu i en helt ny design. I likhet med illustrationerna berättar varje kopp te en lekfull historia som kombinerar nyfikenhet och smak. Teerna återspeglar ett engagemang för samhället och miljön, samtidigt som Four O’Clock fortsätter att erbjuda en enastående smakupplevelse. Four O’Clock erbjuder ett komplett te-sortiment med 20 unika smaker i alla te-kategorier; Rooibos, Chai, Svart te, Grönt te och Ört te. En upplevelse i varje kopp.

Ett kanadensiskt familjeföretag

Allt började 1992 när Johanne Dion, företagets grundare, var på en resa till London. När hon satt på uteserveringen till ett tehus hörde hon Big Ben ringa fyra gånger. Four O’Clock® föddes! Johanne återvände till Trans-Herbe (Four O’Clock®s huvudkontor), där hon och hennes team började utveckla unika teer. Hela teamet är baserat i Saint-Bruno-de-Montarville, i Greater Montreal-området, där de skapar ört- och kryddblandningarna som är kärnan i Four O’Clock®-teerna. Four O’Clock är pionjärer i Kanada som lanserade det första ekologiska och Fairtrade-certifierade teet 2003, Earl Grey.

 

Certifieringar

Ett av Four O’Clocks kärnvärden är respekt – respekt för hälsan, miljön och för samhället. Med tron på att skapa teer med ingredienser från hållbara jordbruk.

FAIRTRADE – Fairtrade-pionjär i Kanada 2003.

EKOLOGISK – ekologisk odling gynnar både miljön, odlarna och konsumenterna eftersom inga bekämpningsmedel, skadliga kemikalier, syntetiska gödningsmedel används.

Visste du att tepåsarna inte har några häftklamrar och att de är 100% komposterbara? Samt att askarna är gjorda av återvunnen kartong, tryckta med vegetabiliskt bläck, och kan återvinnas.