EVOlution
EVOlution EVOlution försedd med de två unika förfinade inställningsmöjligheterna ABS och MilkCare för att få fram riktigt gott kaffe till våra kunder.

Unika möjligheter att få fram riktigt gott kaffe

Beans in Cup har tagit fram två revolutionerande och helt unika funktioner – allt för att kunna leverera det godaste kaffet på jobbet! Att kaffet smakar gott på en arbetsplats beror till stor del på hur exakt installatören justerar de inställningar som finns på en kaffemaskin. Vår EVOlution står för exakthet och ger dig det bästa av kaffedrycker ur en maskin.

ABS - unikt sätt att styra bryggförloppet

Advanced Brewing System möjliggör att vi med millimeterprecision kan styra bryggmekaniken till att extrahera just de goda aromerna i kaffet som våra kunder vill ha. Och samtidigt undvika de dåliga.

Läs mer

MilkCare – Mjölk som smakar mjölk

Beans in Cup har försett EVOlution med MilkCare – en temperaturstyrning för att inte riskera att bränna mjölken vid tillredningen. MilkCare ger möjlighet att servera goda mjölkbaserade kaffedrycker som är tillredda från mjölkpulver.

Läs mer

Funktion & nytta

Obegränsad receptbank

Obegränsad receptbank

Tack vare EVOlutions teknik kan vi ge dig möjligheten att skapa och lagra unika recept. Med en obegränsad receptbank kan alla få sin perfekta kopp kaffe, när som helst.
Individuell styrkesreglering

Individuell styrkesreglering

Alla delar i bryggprocessen kan justeras individuellt till exakta specifikationer för att garantera kaffets optimala smak och arom. Vi anpassar efter smak och du väljer dina favoritdrycker för att skapa en unik kaffeupplevelse.
Integrerat vattenfilter

Integrerat vattenfilter

Bra kaffe startar med färskt och rent vatten. För att säkerställa att du får ut det mesta av varje dryck levereras varje kaffemaskin med ett integrerat vattenfilter av hög kvalité.
Display

Display

I displayen kan du styra val av drycker, rengöring och maskinvård. Det är enkelt att använda och kan anpassas för att skapa en unik känsla och smakupplevelse.
Design & material

Design & material

I ett modernt och stilrent utseende med glasskivor och aluminium med LED-upplyst front passar EVOlution perfekt in i kontorslandskapet.
Färskbryggt kaffe på 30 sekunder

Färskbryggt kaffe på 30 sekunder

Varje rörelse i bryggen optimeras för det specifika kaffet som du har valt. Det ger en perfekt kontroll på hela processen.