Kaffe på jobbet

Vi brinner för att leverera godare kaffe på jobbet. Det gör vi genom att erbjuda ett unikt helhetskoncept som kretsar kring smak, service och hållbarhet. Genom att välja Beans in Cup kan du vara säker på att få en välsmakande kaffeupplevelse på jobbet, kopp efter kopp…

För att leverera en smakupplevelse utöver det vanliga erbjuder vi ett av marknadens största utbud av kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffeautomater som håller högsta möjliga kvalitet. Våra maskiner innehåller många smarta funktioner, finns i olika storlekar och levererar färskbryggt kaffe på antingen malet kaffe eller hela bönor. Vi hjälper er att hitta den maskin som passar era förutsättningar och lever upp till era förväntningar.

Ni väljer själva vilket kaffe som er maskin ska fyllas med. Välj bland vårt stora utbud av miljö- och rättvisemärkta kaffesorter för att hitta den som faller just er i smaken. På så sätt minskar du också företagets miljöpåverkan och säkerställer att ni får ett kaffe som inte bara smakar gott, utan som även gör gott. Vi hjälper er såklart genom hela processen – från val av kaffe och maskin till installation. För att leva upp till vårt löfte om det godaste kaffet på jobbet, genomför våra kunniga tekniker löpande service på er maskin.

Kaffe på jobbet - så går det till

1 Ert behov styr

1 Ert behov styr

Alla har olika krav, önskemål och smak kring kaffe på jobbet. Vi gör därför en ordentlig behovsanalys tillsammans med er för att hitta rätt kaffelösning.
2 Val av maskin och kaffe

2 Val av maskin och kaffe

Ni besöker vårt showroom och provar ut er kaffemaskin och kaffesort. Vi kan också kostnadsfritt ställa ut en kaffemaskin på prov hos er. Vår smakexpert ställer in smaken & ni utvärderar.
3 Smakgaranti

3 Smakgaranti

När vi installerar er kaffemaskin får ni godkänna smaken på just ert kaffe. En av våra smakexperter är på plats och går inte därifrån förrän ni är helt nöjda!
4 Uppföljning

4 Uppföljning

Vi utvärderar vårt arbete med er och säkerställer att ni är nöjda med smak och service. Behöver ni rådgivning finns vi alltid tillgängliga.

Mest populära kaffemaskinerna till jobbet

Vi erbjuder kaffemaskiner som täcker de flesta behoven, men våra populäraste kaffemaskiner är:

Evolution

Zia

Nio

Garanterad smak

Smak är personligt och det är du som bestämmer vad som är gott.

Garanterad smak

För oss har smak alltid varit viktigast. Vi älskar kaffe och kaffemaskiner och gör allt för att våra kunder ska älska det kaffe vi levererar. Därför skräddarsyr vi varje avtal efter era önskemål. Ni bestämmer vad som är gott och vi serverar precis det kaffe ni tycker om. Våra utbildade smakexperter ställer in er kaffemaskin för optimal smak och låter er besluta om smaken.

 

Service till din kaffemaskin

Du ska kunna dricka gott kaffe på jobbet varje dag. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra din kaffeupplevelse.

Service till din kaffemaskin

Vi ser till att din kaffemaskin alltid fungerar och att kaffet inte tar slut. Vi jobbar med inställelsetider för felanmälan, miljösmarta leveranser, flexibla avtal och enkel beställning av kaffe, ingredienser och service.

 

Drick kaffe med godare samvete

Varje kopp gott kaffe som våra kaffemaskiner brygger ska vara en lika välförtjänt paus för miljön som för dig.

Drick kaffe med godare samvete

Beans in Cups verksamhet ska inte ske på bekostnad av samhället. Genom att välja rätt kaffeleverantör kan du faktiskt vara med och påverka miljön i rätt riktning. Vi är dessutom engagerade i sociala och ekonomiska frågor som inte bara handlar om kaffe men som berör oss alla.

 

Finns ditt företag i hela Sverige?

Vi kan erbjuda det godaste kaffet på jobbet, oavsett var i landet du befinner dig. Vi har stor erfarenhet med helhetslösningar för rikstäckande och centrala avtal.